Včeraj: goveja juha, puranji zrezki v smetanovi omaki s sirom, kuskus, solata
Danes: blitvina juha, losos s koprcom v omaki, pečen krompir, motovilec
Jutri: zelenjavna juha, gobja rižota, solata
matejaozVčeraj: goveja juha, puranji zrezki v smetanovi omaki s sirom, kuskus, solata
Danes: blitvina juha, losos s koprcom v omaki, pečen krompir, motovilec
Jutri: zelenjavna juha, gobja rižota, solata
matejaozJaz sem pa pozabila da je post in sem za večerjo jedla salamo:S čisto mi je ušlo iz glave čeprav sem naredila brezmesno kosilo ravno zaradi tega:S
Jutri bo pa zelenjavna enolončnica.
_čebelica_| MBrando je napisal/a: | ||
Very good and sooo simple. Porova pikantička: Tako gosta da žlica stoji in tako preprosta kot bi jo sam naredil? Torej fajn čebule, prepražiš, nat zaliješ ali z kakšno osnovo ali vodo in dodaš začimbe/jušno kocko + OGROMNO pora? Ali delaš z podmetom ter spasiraš? Sem POROŽEREC druch und durch. In danes bo POR ponovno del kosila :D. As usual!!! Še ajdovo kašo popražim na poru, dodam posušene gobice in imam mega rižotiko! Včeraj: Zelenjavna goveja juha da je žlica stala (brokoli,cvetača, rdeča/zelena paprika,por,grah,fižol,zelena, koruza, korenček), ajdvova gobja rižota, sveže kislo zelje v posebni tasici + VELIKA skleda mešane solate (endivja, rdeča čebula, česen, paradižnik, radič(mmm, pa ravno zadnji listi, ko ostane samo še tista hrustljava sredica. NAJBOLJŠA. To mi je tako fajn, ko vsaki dan odluščim več radičevih listov in se približujem najboljšemu :) ), sveže zelje) Danes: Ajdova kaša z gobicami (ostanek od včeraj) zelenjavna omaka s popečeno CVETAČO VELIKA SKLEDA MEŠANE SOLATE Kislo zelje za spremljavo in zdravje
|
Recept za mojo juho je v bazI. Namesto kolebice lahko dodaš korenček, bučke. Vse je narezano na pol cm kocke. Tokrat je bila dodatek kurkuma in za spremembo malo česna.
Zraven smo imeli trakce svinjske ribice v omaki in riži biži (skoraj smo se stepli zanj), zeljno solato in zeleno solato z motovilcem.
Danes´ostanek zelenjavne juhe, popečeni papalini, ribje palčke, pomfri, regrat s krompirjem in rdeča pesa.Toda sin, ki mu je bila namenjena pesa in palčke zaradi vročine skoraj ni mogel jestǐ.....
Zato jutri kuham domačo juho, zraven pa......
Kjer je volja, tam je pot. TrixiS kosilom me bo presenetil mož, jaz sem spekla Valentinove čokoladne srčke za po kosilu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Danes: makaroni z zelenjavo, rdeča pesa.
MilžiČETRTEK:
Sladko zelje s suhimi kostmi in klobasico:

Pozdravček!
Danes goveji golaž in polenta, jaz pa dobim polento z belo kavo (nekofeinsko) da ne bo krčkov :)
nittadanes ima pa moj, sedaj 5.letni sinko rojstni dan in bo kosilo po njegovih željah: hokaido bučna juha, ravioli ter rdeča pesa in pa seveda obvezno (kupljena ;) ) tortica z svečkami.
Mamka BršljankaVČERAJ: Slivovi cmoki + kompot
DANES: kremna špinača s pire krompirjem
nezas
Ker imam spet majhnega bolnika z gnojno angino je danes goveja juha z rezanci, riži biži ( po njegovi želji), dušen piščanec, dušen telečji file, rdeča pesa in solata
Za mojega malega bolnika danes kinder jajček, za ljubega moža pa sacher tortica-srček....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Burito palačinke z lososom