Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: goveji zrezki v zelenjavni omaki, domači široki rezanci, mešana solata, kava in pecivo (čokoladni čudež)

Migla

Sobota: pastirska pogača, solata

Danes: goveja juha in ....

Brgita

goveja juha s kroglicami, ohrovt s krompirjem, govedina, kavica   

majaos

Goveja juha z vlivanci, pečen krompir, svinjski kare in radič s fižolom

JJ

Po kidanju snega se je prav prilegla goveja juha,še boljše pa je bilo korenje iz juhe(meso je pojedel maček iz solidarnosti).

Pa še jabolčni štrudel se peče,iz domačih carjevičk in Šešlarjeve skute(moram malo podražiti Mbranda)

polarbear

Kakšne slikce, pohvala vsem, ki pridno fotografirate svoje mojstrovine!

Pri nas včeraj: kislo zelje in pražen krompir

danes: goveja juha, pohani puranji in piščančji zrezki, francoska solata, po sprehodu še in zavitek od včeraj

popoldne bo pa mariniran prekajen lososo in kitajsko zelje v solati

jutri: korenčkova juha PZ testenine s paradižnikovo omako, pesa

tabu

Matr, kaj pa vam je? Slika vse lepša od lepše! Če bi bil kak razpis za najboljšo fotografijo, se sploh ne bi mogel odločit. Tolko lepih fotografij na kupu, tukaj sploh nismo videli.

Pri meni danes: brancin, radič, cvetača in french fry ( ne vem kako je prav po naše, a je pomfri, pommes frites ali  pomfrit ali kaj četrtega ) pa naj bo po ameriško:

ežoj

Danes kurja juhica z domačimi rezanci, zajec( s korenčkom in čebulo ) pečen v pečici, kuhan krompir s smetnovim hrenom in mešana solata( kristalka, zelje, fižol in rdeča pesa).

Pomivanje posode in nato skutina pita s karamelno kremo...

LUMPIJALKA

Mi pa kar zelje, krompir, fižol....fižol, krompir, zelje...plus kakšni meseni dodatki

Jaaaaaaaaaaaaaa, pa velik čajčka, šipkovega, lipovega, z vinčkom, z rumčkom, z limonco, z medom....

(skrivam sladkarije, da bodo potem bolj zaželjene in slastne)

(pa nobenmu povedat da jim imam čist na vrh v špajzi )

Mygrace

včeraj: imela vročino :(, zato bolj na hitro - puranov sote, (kupljeni) njoki in zelena solata

danes: bistra zelenjavna juha z kroglicami, skutni polpeti , pire, gorčično korenje in črna redkev z fižolom v solati za naju, za tamala pa prav tako juha, pire, korenje, brokoli in trdo kuhano jajce. na srečo je bila juha že kuhana, že tako sem imela stisko na štedilniku :D:D:D

Brgita, slastno kosilo ;)

Mamka Bršljanka

Sporočilo je spremenil(a) Mamka Bršljanka dne 09.dec 2012 18:18

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti