Gobovi polpeti, pire krompir, smetanova omaka, stročji fižol v solati in mini suflejčki s čokolado.![]()

Kremni rezanci s tartufi
Gobovi polpeti, pire krompir, smetanova omaka, stročji fižol v solati in mini suflejčki s čokolado.![]()
PONEDELJEK:
Kurja juhica z rezanci (od včeraj); telečja rižota, endivija s krompirjem:

Pozdravček!
Morska medvedka tvoji čufti zgledajo zelo dobro.
Sama jih še nikoli nisem delala in tudi jedla ne. Zadišali so mi. Sedaj, ko spet po malo jem meso bi jih rada pripravila, gledala sem že recepte, kako jih pripraviš ti?
nedeljsko kosilo: noga od kozlička
in pire krompir
Danes zelenjavna juha, piščančji zrezek gratiniran s slanino in sirom, pečen krompir, solata. Jabolčni zavitek in čokolada za posladek.![]()
Danes:
Danes: pire krompir in gobe v smetanovi omaki, solata.
rosieDanes pri nas: segedin in krompir v koščkih.
V soboto so mi kuhali nekje na meglenem Vojskem, včeraj na sosednjem hribu, prvi dobro, drugi izvrstno, s poudarkom, da je bila včeraj glavna kuharica ženska. Da ne bodo vsi samo o nekih šefih govorili................lušna, mlada, izvrstna kuharica. Tudi včerajšnja postrežba je bila na nivoju, kot vedno.

Še prej pa goveja juha.
korenčkova juha od včeraj (danes dodani še rezanci in malo zelene), pomfri, mešana solata (zelena, špinača, rdeča pesa, paprika - vse iz vrta- z ribanim sirom), čokoladni puding
Lp
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremni rezanci s tartufi

Burito palačinke z lososom