Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: zelenjavna mineštra

mali kuhar

Vrtejbenka: hvala.

Danes pozabil slikat, ko sem se spomnil je že bilo prepozno:

Pa, saj je itak megla in se nič ne bi videlo. Jedilnica je seveda druga.

ežoj

Mesna lazanja in 3 različne solate.

rosie

Ežoj, ti si pa postal pravi mojster slike ...bravo!

Pri nas danes: kremna juha iz brokola, cvetače s kruh.kockami ter palačinke.

lp

irenakr

jkd (se mi zdi) je spraševala po receptu za svež fižol, danes sem ga naredila "nedolžnega" (jajčevec, paprika, paradižnik, čili, veliko česna, začimbe)

Včasih pa res paše jest sam

lp

mzm

Danes: boranja, palačinke z domačo slivoo marmelado

breskva

ČETRTEK:

Ričet (suhi sv. rep, nogica in rebrca):

Pozdravček!

Danes:

goveja juha z rezanci, pečen kos piščanca, telečji kotlet, pečen krompir, fižol z redkvijo, mešana solata

Jutri: zelenjavna enolončnica, palačinke

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Polnozrnate tortilje polnjene s tuninim namazom, gratinirane s sirom. In paradižnikova solata (če ga ne poeberemo v kratkem bo na koncu to ledena trgatev)

Roncolino

Ah, irena, od megle ne morem dihat, vseen hvala.

miška, a te ni mami naučila, da se med jedjo ne bere?

Meni en ( dober ) prijatelj svetuje, da naj se  držim friganih rib. Ma, saj ima prav:

matra me pa le, majoneze mi je zmanjkalo ( a kje je še štipendija ). Glede mojega malega sveta antikapitalizma: dragi prijatelj, vse se je sfižilo, nobene romantike več, to ni več nobeden mali svet, prevelik je postal, čezdalje več jih vidi, da je kapitalizmu odklenkalo, sedaj so vsi pametni, pa nič ne razumijo, niti novinarji ne, vsak dan na televiziji, kradejo, kradejo, ja ljube duše, to smo se u šoli učili, da v kapitalizmu je ena sama lopovščina, seveda kradejo ............ uf, v kateri temi sem, se mi zdi da to ne paše tukaj.

Kakorkoli, lahko njemu ( mojemu ( dobremu ) prijatelju ) govorit, mene pa bo megla čisto ugonobila, se je nikakor ne znebim. Pa tako ( v real lifetu ) se niti ne opazi le na slikah.

( ta je za unga mojega ( dobrega ) prijatelja, on to naravnost obožuje )

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti