Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Babka1951, hvala za povabilo. Če mi sinček ne bo slabši z zdravjem pridem....Zaenkrat je precej prehlajen.

Danes za njega goveja juha z zdrobovimi cmoki, telečji file, makarončki, rdeča pesa, za posladek pa banana z kiwijem.

Za ostale pa po željah praznenje zamzovalnika: imamo sarme, filane paprike, paradižnikovo omako....mesno omako....

Jaz bom le solato: domačo endivijo z krompirjem

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Moje kosilo danes: kupljena endivja s krompirjem in česnom, jabolčna čežana.

Njegovo kosilo danes: pečena krilca (tako on reče kurjim perutničkam) in

naor

Včeraj: zelenjavna juha (por, korenček, krompir), radič s krompirjem, zrezek v omaki, riž

Danes: zelenjavna juha (ohrovt, krompir), radič s krompirjem, sataraš

Jutri: golaž, polenta

matejaoz

Pečene sardele in krompir v solati.

rosie

Makaronovo meso in solata.

ANJA

Ričet.

Tinky Binky

A sem kdaj povedal, kaj je najljubša jed japonskega cesarja? A, da nisem? Uf, enkrat bom mogel ( pa ni suši ).

Pri meni danes:

Vidi se, da je jesen, megla, megla................ , ja kaj pa čmo, bo treba potrpet do pomladi.

ežoj

Ežoj..ena izmed taboljših fotografij tu na kulinarika..barve,kompazicija,poudarek na rumenjaku...bravo

Vrtejbenka

Danes: kurja juha z ribano kašo, pečena paprika s česnom, paniran zrezek z bučnimi semeni, leča v solati s porom in papriko ter .

lp

irenakr

krompirjeva juha z jurčki

pijana nevesta - prirejena - s slivami

lp

majaos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti