Včeraj sva imela jurčke z jajci. Darilo od soseda, štirje prelepi primerki.
Danes bo pa repca s fižolom, zabeljena z ocvirki, zame še pire krompir, za boljšo polovico pa pol kajžarske in kruh.
![]()
naor
Včeraj: pohane marele + zelena solata
Danes: kosilo se bo spet vrtelo okrog gob, včeraj sem nabrala polno košaro jurčkov. Verjetno bo kar gobova rižota na hitro.
ANJA
Včeraj .... porabljena govedina iz juhe.... na kocke narezana govedina popečena s čebulo, vmešana med pečen krompir v pečici. Prelito z mešanico jajc, kisle smetane, kečapa in naribanega sira + veeeelika skleda solate.
BrgitaTOREK:
"Paštašuta" in pujskove prekajene nogice; zapečene palačinke nadevane s skuto:

Pozdravček!
Danes polnjene paprike in pire krompir, solata iz ohrovta in jabolčni kompot, jutri bo segedin iz domačega kislega zelja in žganci ter ena sladica na hitro.
leraVčeraj: golaž, polenta
Danes: gobova juha, lazanja, solata
Jutri: gobova rižota, mešana solata
matejaoz
Včeraj: zelenjavna juha, piščančja rižota s porom, radič s koruzo in olivami
Danes: kislo zelje, krompir v oblicah, pečenice, hrenovka
NENA58
Pri nas danes planinska juha iz vrečke ( na željo malega), mesna omaka, makarončki, kuhan brokoli in dve solati:
solata z stročjim fižolom in fižol z redkvijo....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes sem jedla zunaj: zelenjavna juhica, tortilja nadevana s salso, šunko, gobicami in papriko, solata.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrtki s sirom in salso verde

Goveji golaž iz pečice