Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pražen krompir z zeljem in česnom, pečena svinjska rebra, solata.

rosie

Domači kunec v zelenjavi, ajdov kruh, paradižnikova solata.

Tinky Binky

Tatjana, meni je že včeraj brat obljubil, da mi zjutraj gobe prinese potem pa nič. Ko sem pa tvojo sliko zagledala sem se vsedla v avto in na moj teren. Našla sem nekaj čisto malih jurčkov in to ob 12h..... , veselje nepopisno. Jutri gobova juha in slivovi cmoki ( ežoj kriv). 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:

ežoj

Danes: svinjina s pivom, pečen krompir, mešana solata (paradižnik, parika, kumare)

breskva

dragička je napisal/a:

PETEK:

Boranija, zelena solata s paradižnikom; skutni zavitek:

Zanimivo , tudi jaz sem imela skoraj enako kosilo, le solata je bila samo iz apradižnika.

In kako dobro je bilo..... Pa tudi ni manjkala, in sproščen klepet seveda tudi ne.

rimljanka

Včeraj: Super sexy dama, katera je izkoristila poletni popust v solariju in pretiravala, kar pa me ZELO VESELI . Perfektno zapečena koža, da je kar sama odstopala, glava tako prelepo zagorela, da ni nič ostalo. Njeni intimni deli so bili prekriti z rožmarinom.
Zraven pa na domačem iz PRIMORSKE (bratranec) olivcu popečen  (jaz 1 mali kos, oče več) s timijanom in dodatkom masla. GORA PETERŠILJA, ČESNA ter malo olivca. 

Dama je beli ŠARENKA 

Danes: Uničevanje SLASTNIH zelenjavnih zalog domačega vrta. PARADIŽNIKOVA SOLATA z OGROMNO ČEBULE in ČESNA, z limono in dodatkom kumarc.

Sedaj so se spekli INGVERJEVI PIŠKOTI ter KOKOSOVO-DATELJEVI PIŠKOTI. Zjutraj pa se še uštima domač kruh in SLIVOVA PITA. Če smo že na višku sezone sliv a ne. 

Jutri: Pri družini na obisku z drugo meni ljubo družino pri nas na obisku
Jutranji izlet na 3 ŽEBLJE, da otrokom pokažemo košček pomembne SLO. zgodovine, nato pa povratek domov, priprava solat, grila, mesa, razvrstitev vseh sladic po pladnjih, odprtje  da malo nazdravimo in za kri in tako dalje in dalje do večera. Nato pa ODA RADOSTI in zaključek GLASBENEGA SEPTEMBRA.
PERFECT

EŽOJevo je pa res en PRAV FINO. Nom nom. STRUKTURA in LESK ZRESKA . OH OH, samo še grah z rižem pa me lahko odnesete kamor čete!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 14. 2012 17:14

danes ni bilo časa za kosilo pa je pristal sendvič s piščancem na jedilniku

mali kuhar

Danes je očitno dan za svinjsko

(zraven je še dušeno sveže zelje s korenjem)

lp

mzm

Sveže nabrani jurčki v smetanovi omaki,polnozrnati široki rezanci,zelena solata.

polarbear

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti