Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pozdravljeni

Danes: rižota s piščančjim mesom in zelenjavo, zraven pa velika skleda rumene endivije s fižolom in jajcem

za jutri se pa počasi kuha goveja juha, zraven bo še tenstan krompir, meso iz juhe s hrenom, kakšna bo pa solata pa še ne vem

babka1951

Pri nas danes pizza.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pri nama tudi danes pica.

tanjaj

Pri nas pa ričet in Miglino zdrobovo pecivo.

rosie

Danes: goveja juhica, pečena piščančja bedra in krompir, pečen v pečici, mešana solata s paradižnikom, papriko in kumarami

Jutri: ponovitev iz začetka tedna, čevapčiči, črn kruh, paradižnikova solata s čebulo in bučnim oljem

Nedelja: končno dopust 14 dni, pa čeprav bo kislo vreme :).

Danes ( vseen sem nekaj skombiniral, pa je bilo prav prijetno se sukat okrog štedilnika ):

Mene vseen skrbi enolična prehrana ( stročji fižol, paradižnik, paprika, blitva.... ). Sem bil zaskrbljen, da bom dobil kakšno bolezen, cvitaminozo, naprimer, pa trdijo, da to ni možno. Po moje bom fasal še kaj hujšega morda uno bolezen " čitaj-čitaj ". *ebiga, sedaj ne morem si nič izmišljevat, vrt diktira kaj bom jedel, to pa spet zaradi onega gumba za šparanje, ki je na max.

ežoj

PETEK:

Bolj kovečerja, kot kosilo - ohrovtova čorbica s prekajenim rebrom:

Pozdravček!

Paprika polnjena s kuskusom, v omaki iz bučk, paradižnikov, listov zelene, kar sem pač dobila še na vrtu...

daga

Bela polenta in nekaj  s stročjim fižolom, tokrat ni nedolžno

por v solati, teran, kroglični merlot

@ežoj, a obline so priprava na jutri? (na jutrišnji praznik praženega krompirja mislim, prosim lepo)

lp

mzm

Brancin v soli, radič štrucar, chardonnay.

Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti