Golaževa juha- prvič v življenju sem jo kuhala, super dobra. Sinčku je bila ful všeč. Zraven kruh. Jaz pa kar ribe in zelenjavo.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Bučni pire iz rumene buče
Golaževa juha- prvič v življenju sem jo kuhala, super dobra. Sinčku je bila ful všeč. Zraven kruh. Jaz pa kar ribe in zelenjavo.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes pri nas: v pečici pečena piščanec in krompir, paradižnikova solata.
rosieDanes: mešanica s piščancem, pečen krompir, mešana solata, čokoladni sladoled
Danes: na žaru pečena pizza, obložena z dušenimi gobani in čebulo ter malo kozjega sira. Namesto solate bučke z žara.
Včeraj: na žaru pečeni melancani, paprike in bučke ter marinirani škampi.
Nedelja: špageti buča, polnjena z mesno/paradižnikovo omako in popečeno. Solata. Sladoled na hitro, to pot z dodatkom jogurta.
Vanja
Mi smo čisto "poletno" razpoloženi, smo tašči željo izpolnili in na morju spekli en krasen del odojka, tistega s karejem ... no, po naše je bila marinada, iz sojine omake, medu in čilija ter česna:
Včeraj sataraš iz domačih sestavin, danes ražnjiči ala Fasulas iz baze, popečena bageta s paradižnikovo salso ali z guacamole omako. Zraven
s pasionkinim likerjem in limeto.
danes: puranji file na žaru, pekoči feferoni na žaru, mešana solata
mali kuharzelenjavna juha z zdrobovimi cmočki
dušena zelenjava
malinov puding
lp
ledenka_Hrenovke, paradižnikova in kumarična solata, solata iz stročjega fižola.
Tinky BinkyDanes rižota, zame podušena zelenjava, kumarična solata.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Ocvrte brizgane palčke (churros)