Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: zelenjavna ponev (domače bučke in paradižnik) s jagenčkom, štruklji s skuto in meto

Mme

Polnozrnati špageti z mesno omako, zelena in paradižnikova solata.

Tinky Binky

HALI je napisal/a:
Pozdravljeni!
Mi smo imeli včeraj sarmo (pripravljeno že prejšnji dan), danes imamo špnačo, pire krompir in govedino (ostala od nedeljske juhe). Jutri? Mhm, jutri bo verjetno lazanja, pripravljena danes in pečena jutri, zraven pa skleda zelene solate s trdokuhano jajčko.

ivček

Jaz sem danes prvič skuhala ,,šelinko;; kraško juho in bila je odlična:potebuješ-en velik gomolj zelene(šelne)

ravno toliko krompirja,skodelico korenčka in eno čebulo in pest pršuta ali pancete.

Zeleno in krompir olupiš in narežeš na kocke nato popraziš na čebuli dodaš na lističe narezano korenje,soliš,popraš,zaliješ z vodo in kuhaš kakih 20 min nato vržeš not pršut in malo peteršilja,pustiš da se kuha še nekaj min in preprosto,hitro predvsem pa zdravo kosilo je pripravljeno.Če pa je premalo mesno pa lahko poleg skuhate eno.

ivček

Mi smo pa včeraj kosili pohan puranji file v dišečih drobtinicah iz pečice in mediteranski krompir,

Danes pa čufte v par. omaki in pire, pa par. solatka ni mankala..

Lp :)

ursiii

Danes: zrezki, pečen krompir, beli fižol s suhimi paradižniki, mešana solata

breskva

Pri nas pa tako

v nedeljo "smen"-žegnanje pri sestri: goveja juha, zrezki v omaki, pohani, pečenka, svaljki, kruhova štruca, pire, zelena solata s paradižnikom, popoldne pa še pečene ribe, čevapčiči, ražnjiči, solate- pecivo pa tudi ni da ni iz večih rok,

včeraj pa kokošja juha, ostanki od nedelje, solata

danes: polnozrnati makaroni z oamko iz čebule,paprike in paradižnika, solata

jutri: juha, piščanec, krompir, bučke, jajčevci, korenček - vse iz pečice, paradižnikova solata

tabu

Včeraj goveji zrezki v čebulni omaki s polento. Solata : zelje in kumare in paradižnik.

Danes pa gratinirani sardoni, krompirjeva in zeljna solata.

menola

danes na meniju: goveji file v testu, solata, posladek pa sladoled

mali kuhar

Piščanec po zanzibarsko (pečen na žaru)  in ocvrte krompirjeve kroglice, z istega otoka ( to smo jeldi v ponedeljek):

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 15. 2012 11:37

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti