Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Se strinjam,ideja ,da na hitro pregledaš recepte in se naslednji dan odločiš.Jaz bom imela danes za kosilo polpete,pire krompir ,zeljno solato in juho iz kolerabe, bozena sabic
mesna lazanja,rdeča pesa v solati Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76

četrtek: špageti z mesno in/ali paradižnikovo omako, solata

Julija
Danes: mineštra (korenček, grah, stročji fižol, paradižnik, riž) skutni štruklji v testu, slivov kompot. breskva
danes: zelenjavna juha, ocvrti piščančji zrezki, ohrovtova in krompirjeva solata jaz bom imela dušen piščanec v lastnem soku in ohrovtovo solato. dome
včeraj: rižota s piščancem in zelenjavo, solata (radič in zelje) danes: ciganski zrezek, kuskus z bučkami in korenjem na maslu, solata (kitajsko zelje in zelena solata) tejch
Četrtek: sladko zelje s krompirjem in hrenovke. Pozdravček!
Danes: boranija, krompirjev pere, zelena solata in radič, krhki flancati. breskva

petek: pečen piščanec, zelenjavni riž, zeljna solata s fižolom

Julija
danes: pečena postrv krompir radič v solati z česnom in fižolom ninkica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti