Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

biuča, spremljaj nove recepte, se bo pojavila čez nekaj časa....pa boš videla....in izvedela.

rimljanka - zasebno mnenje
Porova mineštra, fingersi, solata. daga
Zdravo vsem. Sem čisto novo prijavljena, receptov pa sem uporabila že mnogo. Kosilo danes: fileti vitkega soma, dušene bučke, paradižnikova solata. Jutri: Jota (ker imamo raznih pečenk in zrezkov že vrh glave) mily

Hojla, mily, in dobrodošla

Blanchy

danes: pire krompir, blitva v omaki, trdo kuhana jajčka

jutri: goveja juha, goveja pečenka, pečen krompir, solata

ponedeljek: goveja juha, polpeti iz mesa iz juhe, krompirjeva solata

marelica
dušen riž, kotleti v omaki, rdeča pesa tanjaj

danes je bil rižot z lignji in sipo, zelena solata s koruzo, grahom in olivami, sladoled

MM

petek: omaka iz piščančjega fileja in mešanih gobic s smetano, pz peresniki, pesa v solati

sobota: piščančja obara, ajdovi žganci

nedelja: goveja juha z vlivanci, sesekljana pečenka, pire krompir, zeljna solata

Julija
Danes: goveja juha z ribano kašo, palačinke s puranovim mesom, zelana in zeljna solata, pecivo "na suho". breskva
Danes: kremn špinč, pire, krompir, jajce na oko, fine babičine rezine. Jutri: zelenjavna juha, pečen piščanec s krompirjem, solata, sladoled. Lepo nedeljo vsem regica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti