Goveja juha z rezanci, dušen zelenjavni riž, ostanek stefani pečenke, mešana solata

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Goveja juha z rezanci, dušen zelenjavni riž, ostanek stefani pečenke, mešana solata
goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe, prata, motovilec
Mi smo se danes potepali po Italiji, no le v kulinaričnem smislu. Juha je bila sicer francoska, koromačeva z jabolkom, glavna jed pa malo njokov s putanesca omako, pa pečen piščanec v gosti omaki s poudarkom na olivah in kaprah, potem pa mocarela gor in zapečieno v pečici. Zraven k temu še malo domačih širokih rezancev (moja igračka je redno v pogonu ...), solata, nekaj kupljenih keksov in malce vina.

![]()
![]()
![]()
Danes:
juha z gresovimi knedeljčki
riž s papriko, paradižnikom in ![]()
govedina iz juhe, ostanki puranjih zvitkov
mehka solata, motovilec, radič
Ponedeljek:
![]()

Pozdravček!
Danes goveji golaž, zelenjavni riž od včeraj, makaraončki, mešana solata
v kosih krompir, pražena jetrca, vložena rdeča paprika in feferoni
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš
mehka solata, motovilec, radič
Torek:
![]()
Makaroni z morskimi sadeži; za drugega zapečeni makaroni s skuto; za oba po en krof

Pozdravček!
Danes:
- za sina meso po dunajsko, pomfri, zelena solata
- za moža krožnik goveje juhe z rezanci, ostanek govejega golaža, široki rezanci
- zame goveja juha brez zakuhe s korenjem, file orade, mešana solata s krompirjem
Sladica- piškoti.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Veganski sladoled z navihanci