Sem mislila, da bo tudi včeraj ričet, pa ga je že prejšnji dan zmanjkalo, zato sem si umislila špagete s tunino omako in motovilec.
Danes pa bo mešana solata, rižev narastek in breskov kompot.
Sem mislila, da bo tudi včeraj ričet, pa ga je že prejšnji dan zmanjkalo, zato sem si umislila špagete s tunino omako in motovilec.
Danes pa bo mešana solata, rižev narastek in breskov kompot.
Petek:
![]()

Pozdravček!
Petek; pasulj,zdrobova rezina z mareličnim prelivom,kruh
Danes mož sarme iz zaloge, kruh, čokoladno kocko. Jaz sem puranji zrezek, pečene bučke, češnjev paradižnik, motovilec z zeljem in zeleno solato.
Sin pa je prišel sestradan s smučarskih počitnic in sem mu pripravila meso po dunajsko in pomfri.
včeraj nisem kuhala, sva jedla sendviče
danes špageti, mesna omaka in pesa v solati

![]()
![]()
![]()
Danes:
rizota
s papriko , paradiznikom in ![]()
zelena solata in motovilec
Sobota: goveja juha z domačo ribano kašo,krompir s česnom,pečen jeseter,motovilec s fižolom
Goveja juha z rezanci, pečen kos piščanca, sv. kotlet, pečen krompir, kuhan brokoli, mešana solata
Ta vikend praznujemo, danes z enim delom družine, goveja juha z nudeljci, svinjska pečenka, tenstan krompir, mešana solata, za vegetarijanko sem spekla zavitek iz listnatega testa z ajdovo kašo, gobicami, porom in zeljem
Jutri bo verjetno zelo podobno z drugim delom družine
.

sv. zrezki v gobovi omaki, pražen krompir, zelena solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Piščančja stegna z miso pasto