Midva sva ponovila včerajšnji jedilnik, dve uri kasneje sem še vsakemu spekla po dve palačinki in to je to za danes. Malo manj je že vroče, sploh zunaj je fletno, notri me pa še vedno kuha.
![]()
Midva sva ponovila včerajšnji jedilnik, dve uri kasneje sem še vsakemu spekla po dve palačinki in to je to za danes. Malo manj je že vroče, sploh zunaj je fletno, notri me pa še vedno kuha.
![]()
danes pleskavica, narezana zelenjava in kruh

Mi smo se pa danes potepali in namakali v bohinjskem jezeru. Kosilo smo jedli na Soriski planini... Koook dobro :)
- oči: divjacinski golaz
- tavlka otroka joto s klobaso
- jz pa pecenko, krompir in zelje :)

![]()
![]()
![]()
Danes: ![]()
![]()
![]()
![]()
polpeti
zelena solata, breskve, sladoled
Danes: špageti z mesno polivko,zelena in zeljnata solata.
Sladica:domače grozdje
Lep dan vsem!![]()
![]()
golaž, polžki, zelena solata, nektarine
Včeraj sem se malo potrudila, ker sem ravno imela čas: kumare v omaki s sušenimi paradižniki ter skutini štruklji(sem dobila odlično domačo albuminsko skuto mmmmmmm) in štruklji z ocvirki in jajčnim cvrtjem
.
Danes pa spet brzinsko: popečen piščančji file z limono, popečene bučke, solata.
Štruklji z ocvirki in jajčnim cvrtjem so pa nekaj odličnega. Nisem si mislila, da to mladina obvlada oz je. ![]()
![]()
Danes: vratovina, pire krompir in omakica iz stročjega fižola in korenčka
Slike pa ni, sem bila preveč lačna :)
| naor je napisal/a: |
|
Štruklji z ocvirki in jajčnim cvrtjem so pa nekaj odličnega. Nisem si mislila, da to mladina obvlada oz je.
naor
|
Jaaaa najboljši (sploh z domačimi ocvirki in jajčki pa še z dodatkom pregrete smetane ![]()
in v štrukljevki), pri nas os se delali odkar se spomnim in že kot malo smrkljico me je babica naučila delati te štruklje....tako da vsake toliko se jih postopim naredit, no moj jih prej ni poznal, zdaj se pa komaj ustavi, ko jih dobi na krožnik
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

Moj domači kruh