![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica s papriko
za moški del
marelice
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica s papriko
za moški del
marelice
Danes bolognese omaka, testenine, zelena solata
V soboto: pečena vratovina, pečen krompir in bučke, skleda solae iz vrta, češnje in kava
Včeraj smo praznovali očetovih 75 let in smo imeli bolj praznično:
grahova juha s krompirjem in jušnimi kroglicami, Pečen piščanec z rožmarinom, zelenjavni zavitek iz polnozrnate moke, skleda domače solate in fižola, orehova rolada s kislo smetano in češnjami, kava
Danes ostanki piščanca, popraženi s bučkami in peresniki, solata iz vrta.
Včeraj in danes: golaž, makarončki in zelena solata.
![]()
![]()
![]()
Danes: čufti v paradiznikovi omaki, pire![]()
![]()
domača solata, marelice, češnje
Danes: peresniki z mesno polivko, veliiiiiiiiik zelene solate iz domačega vrta in močno ohlajen rabarbarin žele za sladičko.
Zdaj se umaknem v senčko in lep popoldan želim
.
No za slikco sem pa potrdila Error Invalid Json ![]()
Danes sva z najmlajšim jedla na njegovo željo mladi krompir in orado, mlado zelje v solati z zeleno solato.
Hči je bila na kosilu pri prijateljici, mož dobi svinjske medaljone v žabljevi omaki, kuhan domač brokoli in cvetačo, mlad krompir in mešano solato.
Trixi jaz pa tebe občudujem kako ti kuhaš za vsakega družinskega člana svojo jed? Mi smo jedli pa rižoto z zrezanimi kurjimi fileji in zelenjavo in zeleno solato!
Sporočilo je spremenil(a) Anemiilat dne 13. jun 2017 19:59
včeraj naročena pica
danes panirane bučke, pečene v pečici in krompir z blitvo
Mami mi je včeraj skuhala zelenjavno juho in sem jo imela še za danes, poleg pa popečen sir za žar in kruh ter kava, večerja solata s sirom.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Svaljki z žajbljem