Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes svinjski zrezki v omaki s šampinjoni, njoki in berivka z mlado špinačo v solati

Sva si lepo razdelila; šavorma in arabski krožnik na Kuni na plac

Ninja24

Danes:  ocvrte  peruti,   tenstan 

domača solata,   breskve, marelice

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Danes pri nas:

blitvina kremna juha s kruhovimi kockami

zrezki iz mletega mesa in kruha

endivija (domača) s krompirjem, česnoim in bučnim oljem

rimljanka

Včeraj: grahova kremna juha s kroglicami, polpeti, krompirjeva solata, češnje

Danes: Fižolova juha, pečene kozličkove krače s zelenjavno omako, zdrobova olada, solata iz vrta, kompot iz češenj iz kozarca, domači piškoti 

LP, Saša

Danes bolognese omaka za moža, za ostale paradižnikova, pirini špageti.Jaz pa sem si v paradižnikovo dodala nekaj pečenih kozic, zraven je bila še zelena solata.

Za zgodnjo večerjo pa bo goveja juha, ker je dan potekal popolnoma drugače od planov...Haha, smo pa se že dopoldne najedli gozdnih jagod na trimčkanju.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes čevapčiči, popečena zelenjava, mlada čebula, paradižnik z mocarelo in baziliko, popečen kruh

Nedelja:   En fantiček praznoval r.d. , smo kar v kempu peli... 

Pozdravček!

Dragička, to pa je bila fešta!

naor

Včeraj: domača pizza, super je uspela, zelena solata, sladica pa kava in peka biskvita za torto in nekaj za pojest ob kavi

Danes: pohano pišče in zelena solata. Malica pa ostanek pizze od včeraj, mmmmmm

NutellomAnka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti