Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ko sem danes, kot običajno vsak dan razmišljala na glas, kaj bova imela za kosilo, sem bila kakšno uro kasneje prijetno presenečena, ko je mož prinesel košarico lepih, zdravih jurčkov. In zdaj se pripravljajo v njegovi režiji, moja paradižnikova juha in pica pa bosta jutri.

Veselim se še enega lepega sončnega dne in to privoščim tudi vam!

naor

Bravo Naor, pri nas ni še nič z gobami.

Danes bo zelenjavno- piščančja rižota, rdeča pesa in zelena solata

Za nejedca  pa zelje in pol pečenice, v kosih krompir.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes naravni puranji zrezki s pire krompirjem, marele prepražene s čebulo, mešana solata. Naor, lahko prišepneš s katerega konca Slovenije si? Pri nas na Notranjskem rastejo samo marele in turki prerešetani s črvi.

malaga

Danes:  ostanki vratine,  kračke,  prazen,   domača endivija.

mopsika

Same dobrote,...ampka najbolj so mi lušte naredili JURČKI!! komaj cakam, da bodo tudi pri nas.

Pri nas včeraj: oslič, krompirjeva solata, panirane bučke s parmezanom

Danes: piščanjčji paprikaš, široki rezanci, zelena solata

Jutri: polnjene paprike, pire krompir

Sladica te dni:   

Ossi

Ponedeljek:                                       

Pozdravček!

danes piščančji fileji v gobovi omaki, široki rezanci in zeljna solata s fižolom

Dragička je napisal/a:
Ponedeljek:                                       

Pozdravček!

Joj, Dragička,  kako ti zavidam, samo včeraj smo se uspeli malo namakati v morju po mesecu dni, morje osvežilno, sonce poletno, sedaj pa šola, služba....

Torek:                                                        

pozdravček!

Dragička pozdravček na 

Pri nas se po sili razmer kuha goveja juha ( mesar me je poklical, da ima goveji rep in evo akcija), zraven bosta moja dva mesno omako s polžki, zeleno solato z zeljem in korenjem...

Jaz pa grem sedaj sprobat kako pripravit okre na žaru ( bo kar kuhinjski) imam pa še rižoto od včeraj.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti