piščančja obara
![]()
![]()
![]()
piščančja obara
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: grenadirmarš
, ostanki raznjičev,
in zelena solata, breskve.
![]()
mopsika
rižota z zelenjavo,piščančjimi perutkami in paradižnikova solata,za sladico ,kar je pri nas redko pa pehtranova potica
čebulkadanes farfalle z zeljem in slanino (ala zeljne krpice), mešana zelena solata s fižolom
Telečja rižota, mešana solata... sladoled ob križanki.
pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: domača ![]()
![]()
![]()
![]()
pica,
za moški del
Kuhanje slivove marmelade ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oziroma dzema.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mopsika
čufti v omaki,pire in endivija s koruzo in paradižnikom
čebulkaDanes pri nas:
juha
paprikaš
v koščkih
zelena solata
Včeraj sem kuhala za štiri, pa sva imela še danes dva kosilo in z majhnim dodatkom ga bova imela še jutri; goveja juha z rezanci, pečena svinjska reberca, stročji fižol v omaki, tenstan krompir, kumare s krompirjem v solati, zeljna solata s fižolom. Posebej še kuhan korenček, kuhana govedina. Na koncu Planica.
Ugotovitev: z leti jemo občutno manj, s tem, da se nam bolj pozna tistih par žlic, ki jih spravimo vase.
Je pa danes lepo moleti vse štiri od sebe in brati, brati. Med čtivom je tudi knjiga Mene ne bo noben jebo. Za umret smešno.
Življenje je lepo! Lepo popoldne želim vsem! ![]()
![]()
![]()
![]()
naor, uživaj v sončku ob branju in smejanju, naslov je pa dober. Si ga bo treba zapomnit za odgovor komu kakšen dan ![]()
![]()
Danes pri naju: krem bučna juha, mesni burek, olive, paradižnikova solata in ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrtki s sirom in salso verde

Široki rezanci z grahovim pestom