Danes juha, pečen piščanec, pečen krompir, sataraš in zelena solata.
Končno pa sem uspela napisat blog za nazaj. Včasih mi že kar časa zmanjkuje za redno objavljanje.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes juha, pečen piščanec, pečen krompir, sataraš in zelena solata.
Končno pa sem uspela napisat blog za nazaj. Včasih mi že kar časa zmanjkuje za redno objavljanje.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Vceraj cel dan dobra smuka in za kovecerjo peceni puranji zrezki z gorcico in maslom, polenta ter kristalka. Za sladko pa jabolcni strudelj ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: po dolgem času-
juha z gresovimi knedeljčki,meso iz juhe, pražen
,
motovilec in kristalka.
![]()
mopsika
Piščančje perutničke v omaki in široki rezanci.
ANJAO, Anja![]()
in glej, glej čisto slučajno bo tisto, kar običajno pripravljate v gostilni danes pri nas. Ne tako dobra, kot to znajo mojstri pripravit
- pleskavici, nekaj čevapov, piščančja nabodala, ajvar, pomfri, šobska solata in domača pečena paprika.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
piščančji pohani zrezki in fižolova solata, ![]()
Danes: pečenice, kisla repa, matevž

danes piščančji file v naravni omaki, pire krompir in kislo zelje s fižolom v solati
jutri svinjska pečenka, pečen krompir, na pari kuhana zelenjava in mešana solata
Včeraj: Korenčkova juha z zdrobom in jajcem, zelenjavno-ovseni polpeti, grah in kus kus. Solata iz zelja, korenčka in surove pese.
Danes: Bistra zelenjavna juha, pirini špageti s paradižnikovo omako, zeljna solata.
Špageti bolognese, mešana solata, čokoladna torta s smetano in jagodami
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Rezanci Barilla s slanino in gobami