Petek:
Pozdravček!
Petek:
Pozdravček!
Dragička, danes bi pa kar na kosilo k tebi prišla. Diši čez ekran![]()
Tako pogrešam mamina in taščina kosila, zdaj kuhata le zase. Meni pa bi bilo zelo všeč odložiti kuhalnico. Saj jo včasih, ko jemo zunaj, ampak to ni tista domača hrana mladosti....
Danes filane paprike iz zaloge, pire krompir, mešana solata. Jaz pa bom file postrvi z mandlji, solato s krompirjem.Sladica je tiramisu in jabolčna pita maminih rok.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: piščančji žur, radič
Včeraj in danes: segedin in
.
Balenka
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica, marmeladna rolada![]()
![]()
Včeraj: juha, piščančji koščki v paradižnikovi omaki, maslen krompir, kuhan brokoli, solati.
Danes pa baje gremo nekam ven na kosilo.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes se kuha repa, zelje, zraven po želji pečenice, piščančji koščki, v kosih krompir
Kjer je volja, tam je pot. Trixipri nama bo danes segedin in kruh
jutri praznujemo in bo goveja juha z nudeljci, svinjska pečenka, piščančji kosi po dunajsko, tenstan krompir, pečen krompir, na pari dušena zelenjava, zelena solata, zeljna solata s fižolom in tiramisu
Sobota: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Danes: gibanica (ali sirov burek), zelena solata
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Milijonska juha

Toscanska panzanella