Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Videla Blaž, kako kuhaš. Simpatičen nastop.

naor

Blaž, tako žal mi je, da sem prepozno videla objavo za Dobro jutro......ampak ni kej, jogurt, maline, želatino mam, še mal bolj preberem... tista lubenica mal drugač je bila čudovita, verjamem, da mi bo tole tudi uspelo

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

naor je napisal/a:

Videla Blaž, kako kuhaš. Simpatičen nastop.

naor

Me veseli, da navdušil....

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

babka1951 je napisal/a:

Blaž, tako žal mi je, da sem prepozno videla objavo za Dobro jutro......ampak ni kej, jogurt, maline, želatino mam, še mal bolj preberem... tista lubenica mal drugač je bila čudovita, verjamem, da mi bo tole tudi uspelo

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Jogurt pa maline so res huda kombinacija....  se pa da vidit v arhivu na RTV SLO

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Danes: špageti z bolonjsko omako,  endivija.

mopsika

No tudi mi imamo zamik ogleda oddaj, tako da bom tudi jaz pogledala.

Danes bo pri nas goveja juha z domačimi fritati, piščančja rižota z zelenjavo, za moža pa svinjski kare z zelenjavnim rižem, domače solate- kristalka, radič in zeljna.

Sladica tiramisu. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Torek:                          

Pozdravček!

Pri nama danes piščančji fileji na čebuli in pomfri, pečen v pečici in kislo zelje z bučnim oljem v solati

Danes: skutini cmoki, piščančji koščki v omaki, radič s krompirjem

breskva

Sreda:                          

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti