JJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ, jaz bi se pri Dragički ![]()
![]()
abonirala.... Pa ne pomnim, kdaj sem makaroneflajša nazadnje jedla, tašča je že nekaj mesecev na morju in kot ga ona naredi, ga jaz ne znam.

Rižek v poletni solati
JJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ, jaz bi se pri Dragički ![]()
![]()
abonirala.... Pa ne pomnim, kdaj sem makaroneflajša nazadnje jedla, tašča je že nekaj mesecev na morju in kot ga ona naredi, ga jaz ne znam.
Polnozrnati peresniki (veganski
)
por v solati, voda
mzmmzm, kako pa ti pripraviš por v solati?
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: aromatična polenta, zelenjavna omaka, paradižnik , paprika, kumaro v solati
breskvano, midva sva včeraj res jedla ribe in sicer orade, pečene v pečici skupaj s krompirjem, zeljna solata
danes pečena piščančja stegna, na pari dušena cvetača in brokoli, zelena solata in radič
jutri bo pa dušeno kislo zelje s slanino, kranjska klobasa in zelena solata z radičem
![]()
![]()
![]()
Danes: kremna juha iz
muškatna in
,
, palačinke z marmelado in nutelo. Kuha se
marmelada iz hokaido
in ![]()
, zaradi radovednosti, kakšen bo okus, diši mamljivo![]()
.
![]()
mopsika
Petek:
![]()
Pozdravček!
| Trixi je napisal/a: |
mzm, kako pa ti pripraviš por v solati? |
V ponvi na hitro podušim narezan por in česen, na koncu pošpricam s kisom. Včasih sem ga vrgla v krop za par minut, a mi je v ponvi bolj okusen (enako tudi kot špinača)
Od včeraj mi je ostalo nekaj pašte, še prej pa zelenjavna mineštra
lp
mzmDanes: pečenice, kisla repa s fižolom, slan krompir
breskvaVčeraj: pečena piščančja bedra, pravkar narejeni idrijski žlikrofi, radič s fižolom
Danes
marju
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek v poletni solati

Masleni brizgani piškoti