Ojoj, pri nas smo danes zamenjali obroke. Po prekrokani noči smo za zajtrk jedli piščančjo obaro, za kosilo pa po dolgem sprehodu ostanke od včerajšnje bogate večerje. Potem pa v
in pred tv.

Jabolčna pita s kokosom
Ojoj, pri nas smo danes zamenjali obroke. Po prekrokani noči smo za zajtrk jedli piščančjo obaro, za kosilo pa po dolgem sprehodu ostanke od včerajšnje bogate večerje. Potem pa v
in pred tv.
Danes pri meni: juha od huhna ( saj veste, una nemška žval ), pol pa krap s prilogami. Matr, sem že pozabil kakšnega okusa je vino ( mimgrede, dobrega ):
Gobova juha (iz mešanih suhih gob) in ajdovi žganci![]()
Danes: sataraš, kruhova štruca, radič s fižolom, ![]()
, zdej veš, ima rimljanka čist prav![]()
danes postreženi
z govejo juho, pečenim krompirjem, pečenim piščancem, radičem v solati, pa še tortico in ![]()
beva
![]()
![]()
![]()
....
mzm
Danes bova imela pečenega piščanca, za prilogo dušeno cvetačo in korenje. Domač kruh. Veliko sadja in kavico :)
LP,
Saša
Včeraj: pleskavice s sirom, popčeno čebulo in slanino, mešana solata
Danes: karbonara, pleskavice, mešana solata
Včeraj morsko (![]()
![]()
)kosilo na obali- kar na prostem in sprehod po toplem
ob
Po dolgem času obisk akvarija v Piranu.
Danes: mesni trakci v smetanovi omaki, njoki, mešana solata
Jutri: kisla repa, pire krompir, po želji hrenovke ali zrezki
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes si je moj izvolil sirove štruklje in zrezki v omaki ter zelena solata, za posladek pa ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Tajska rdeča curry pasta