Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sobota: goveja juha z zdrobovimi cmočki, jetrca v smetanovi omaki, krompir v oblicah in zelena solata z naravnim fižolom (iz konzerve)

Nedelja: goveja juha z rezanci, goveji zrezki v gobovi omaki, domači skutini njoki (prekisli za moj okus, jih ne bom več delala) in zelena solata

Ponedeljek: goveja juha z rezanci (zdaj jo imam za nekaj časa dovolj), nenavadne pečenice, pražen krompir, kumare v solati

JJ

Danes je bila špinačna musaka

sdc17163_595

in skleda smrdljivke. Za sladico pa veliko glasbe izpred modroglavih časov

lp

mzm
Pri nas včeraj goveja juha, meso iz juhe, pražen krompir, regrat v solati. danes smo pa sspet na špargljih, čisto na vse načine so nam všeč. Danes pire, šparglji z beluševo-sirno omako, berivka, jutri bo pa najbrž spet špargljeva pita, pa berivka. tabu
ežoj je napisal/a:
za poladek:  vodnik lonely planet.

ežoj
se mi zdi, da ciganska duša spet napada študentsko mirno življenje... Ognjič
Včeraj: zelenjavna kremna juha, pečena jagnjetina, krompir v kosih, zelena solata Danes: krompirjev golaž, kruh in zelena solata cvetkas

TOREK:

Kosilo je že pripravljeno, in sicer: JOTA

picture_4538_595

Pozdravček!

danes pa žrebičkov golaž in polenta

tanjaj
Danes: goveja juha z ribanci, čufti v omaki, pire krompir, zelena solata jutri: jota s prekajenim, skutine palačinke, kompot četrtek: mineštra, buhtlji galja
Pri nas bo pa danes krompirjeva solata in ocvrt oslič. rosie
Pri nas pa krompirjev golaž po Duškinem receptu. Veronika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti