Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Miš, nardila si super miške.....

Jana, prosim pojasni, kakšen je krompirjev zos = omaka, ne?

naor

Naor, tukaj je eden izmed receptov zanj http://www.kulinarika.net/recepti/14160/enoloncnice/kro

Jaz izpustim mleto papriko in ketchup ter na koncu dodam malce hrena.

Jannaa
Včeraj; reciklaža nedeljskega kosila Danes; pravo pustno kosilo, prekajena krača, solata in seveda krof Lp arima
Ribe (fileji slanika) iz pečice, za krompir je zmanjkalo časa, solata in........krofi Ninja24

, sem tuhtala, kam je naša žabica izginila!

Krofi so res lepi, bravo!

lp

mzm

Jao, kako luštno imamo!

Danes smo improvizirali: Rakovičji polpeti iz zmrzovalnika (  goljufam, ker sem jih naročila in so prišli do mene zmrznjeni ), solata, za poobedek pa eno samo zdravje: Na toasterju popečeni jabolčni kolobarji z muscovado sladkorjem in cimetom ter nekaj doma narejenega limoninega jogurta.

grilledapples_595

zmoke, krasne si scvrla.

Vanja

je pojedla lepo miško.   Joj, kam smo prišli!

Nesramnost pa taka! 

Zgleda pa, da ne do konca, še neki miga

Balenka

Danes za kosilo: gobova juha in nato praženi šampinjoni z bučkam in papriko

kasneje popoldne: jabolčni štrudelj

larci
Midva danes: piščančnji paprikaš-pekoč z cmočki,, doma spečeni kruhek, sadna solata Jutri: gobova juha,koroški ajdovi žganci z ocvirki, puding-po želji. petek: zelenjavna juhica, rižev narastek!!!!! Timi-kuža - hrana za kužke! LP Timibonči p.s.: se moram še naučit prilimat slikce-da boste vedeli in verjeli, da res kuham. timibonci

TOREK:

Perutničke s porom, trganci in zelena solata:

picture_4274_595

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti