Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes čisto nedeljsko kosilo:goveja juha, pražen krompir, govedina in pečenka, hren, zelena solata.

Balenka

Brat, kongratuliram in kapituliram.

tulka
nedelja: kot nedelja kokošja juha z rezančki,pečena kokoška solata pražen krompir! DRAGIČKA: lahk kako besedo o tvoji govedini kateri kos mesa začimbe... me je čist prevzela bi kar zagrizla! nejčica
Včeraj lazanja in mešana solata. Danes pa goveja juha z rezanci, pražen krompir, dunajc svinjski in piščančji deli, mešana solata. Našla sem domač vir mesnin in ne morem prehvaliti. Me ne vidi več noben mesar v običajnih trgovinah....

Danes:

- enolončnica iz krompirja, zelene kolerabe, riža

- L-bone, zgolj z malo soli

- pečene paprike

- in spet pomaranče (zima ne pojenja)

Posladek:

- sortriranje gospodinjskih dokumentov (no, ne vem, če je to ravno posladek, a je lažje delati, če se prepričaš v to)

japaja
Včeraj (postrežba pri bodoči tašči): goveja juha, pire krompir, špinača, govedina in svinjski zrezki Danes (doma): svinjske zarebrnice (fensi, a), tenstan , v solati s fižolom za sladico pa še ne vem, ampak danes je en tistih dni, ko me mika, da bi packala Ko bo pripravljeno, vam še pokažem JanisJoplin
Ravno sem sestavila tedenski jedilnik po sestavinah, ki jih že imam doma: P: goveja juha z rezanci, zelenjavna rižota, piščančji fileji, svinjski kare, mešana solata T: žrebičkovi zrezki v omaki, široki rezanci, mešana solata S: brokolijeva juha, pečen krompir, telečja pečenka, solata Č: goveja juha, špinača, pire krompir, hrenovke, zelena solata P: fižolova juha, slivovi cmoki S: porova juha, fileji ribe, krompirjeva solata

Danes: zelenjavna krem juha, ne iz vrečke. Če si doma, imaš čas kaj poustvariti. Zraven kroglice. Kupljene.

Mož pečeno svinjsko kračo in riž še od včeraj. Za popoldan oz. za zgodnjo večerjo pa bo zavitek iz zelja in slanine, pa še kaj, po ideji Valentine in Luke, ki sta mu komaj , komaj vdihnila malo sapice. Namreč, na kupljeno testo sta pomazala malo olivnega olja, nanj dala narezano, blanširano zelje in naribala malo parmezana. No, to pa ni bil najbrž kakšen kulinaričen presežek. Za drugi del sta ga malo obogatila še s popečeno slanino. No, ja. Sama se bom malo bolj potrudila. 

naor

Enolončnica iz leče.

lpsam_1172_595

irenakr

danes: kuhan riž, piščančja prsa na žaru s curryem in papriko

jutri: zelenjavna juhica, mamin rižev narastek :)

larci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti