Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Torek: lečna juha, miške Sreda: puranji zrezki, kruhovi cmoki v paradižnikovo omako, zelena solata breskva

Krača z zeljem (tudi tako se lahko pove),  ržen kruh

sdc14571_595

pomaranče v izobilju (menjam za miške zgoraj )

Za posladek sem dobila idejo pri japajaji  Doma pravijo, da je lahko vsak dan na jedilniku

....ko bi ežoj vedel, kakšno novačenje se dogaja okoli ribnika...

(dobrodošla, larci, pa kuj v vrsto! Vprašaj sroto naor, že eno leto potrpežljivo čaka)

lp

mzm
Včeraj: ni bilo kosila, ker je kuhar'ca praznovala in za trenutek odložila kuhalnico ....no za popoldne sem naredila hladno-topli bife; namaz iz sojinih kosmičev, tatarski biftek, namaz z dimljeno skušo, morske mafine, rolado s feta sirom in pečenimi paprikami in belokranjsko pogačo in seveda tortico (okrasite ni bogvekaj, ker se mi ni dalo sami sebi krasit torte pa še inspiracije ni bilo.....kovačeva kobila pa to ), za vsak slučaj pa še čokoladno-arašidove griljaž cekinčke. Danes: zajec v omaki, kuskus z zelenjavo, radič v solati, ostanki tortice Ninja24
Uau, men se pa tortica zdi prekrasna Pa vse najboljše JanisJoplin Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 23. 2011 20:53

O, Ninja24, , še na mnoge kilometre!!

(torta mi je čudovita)

lp

mzm
Hvala za lepe želje in komplimente glede tortice......ja staramo se, staramo Ninja24

Da bi še veliko let delala tako zapeljive tortice! Leta so pa itak samo številke pravijo in jaz se strinjam!

naor
OJ!krompirjeva musaka in rdeča pesa!kokosove kroglice!današnji jedilnik sestavljen s čim manjšo uporabo vode, beri poplava zaradi zamašenega odtoka! posodo bomo prali ob potoku zato bomo jedli kar iz pekača! dojenčka pričakujemo čez en mesec glede na prvi porod se pa raje prej pripravim! p.s. tudi pri nas pomarančke ste me čist navdušle z njimi! PA,PA nejčica
Včeraj meso z zelenjavo v voku, sladko kisla omaka, riž, kumarična solata Danes lazanja in mešana solata, jutri fižolova juha, slivovi cmoki.

Mišzmoke, me veseli, da vam je posladek všeč

Danes:

- pravkar fliknila v ror "Kislo zelje s piščancem na način moje mame" iz baze

Posladek:

- lep dan

Nejčica, ti si pa en cukrček!!!!

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti