Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: svinjski koščki z grahom, štruklji, zelena solata breskva
oj!breskva hvala za čudovit enostaven recept dodala sem mlete lešnike ter malo mleka naložila vteflonski pekač ter pokrila z alu folijo pekla na 200 kake pol urce bol po občutku zraven pa stepena smetana, bilo je vrhunsko!glavna jed svinjski zrezki v neki moji hecni omaki iz zenfa ,kislih kumaric ,vina malce mokce,poper.... izpadlo super pa sataraž(bili so paradižniki za porabit)! pa seveda sveže bombetke pa še kavica ( se vid da sem na porodniški mam čas)! sta še oči pa mami na kosilo pršla in vsa navdušena tudi odšla tako je luštno kuhat če maš dobre jedce!sedaj pa malce počivat ker me kr mal tišči! pa,pa nejčica

nejčica, izklopi timer!

lp

mzm

Težka bo, vidiš, da je napisala, da gre počivat. Po moje spi kot top!

Ampak Breskva mora bit pa ful vesela, ko se ji nekdo nonstop tako lepo zahvaljuje za recept

japaja
danes za kosilo puranji zrezki v smetanovi omaki, zdrobovi cmoki slastno jutri: ameriške palačinke za sladico pa kremšnite lp sančy
Danes pa pri nas po zelo dolgem času zopet kuham jaz zato sem si vzela čas in bomo danes zajtrkovali pirin zdrob, za kosilo pa bučkino lazanjo in veliko skledo solate za posladek pa imamo sadje marec

, tistile vampeki pa že zgledajo tako i, kakšni so bili še v resnici. Škoda, da nisem kje bližje!

Pri nas tudi danes nič poetičnega:

Juhica iz  drobovine, žrebičkvi zrezki, pire krompir in zelena solata, ter veselje, da so drva doma za naslednjo zimo!

Balenka
Nejčica sem vesela, da ti je uspeto . Koliko mesecev ima ? Danes: zajec s korenčkom, kruhovi cmoki, mešana solata. breskva

Danes:

- pomaranče

- zuppa pavese

- pečene perutničke, take, ki se popajo na prste...

- peperonata

Poobedek:

- ekskurzija (brez predavanj)

japaja
lep pozdrav!Pri nas tud nč posebnega boranja,štrudel! ja kaj čem včer ste pač mal večkrat mojo objavo vidl tako vsaj veste da aktivno sodelujem na kul.slo. ampak jabolka so bla pa res dobra,tako da so si zaslužila večkratno pohvalo!breskva, naš tastarejši je mel dve leti najmlajši pa mora bit vsaj še en mesec v trebuščku zato sem na bolniški!lep čeprav mrzel dan! nejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti