Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Amelia, a je to znani švedski recept za Jensenovo skušnjavo?

ežoj

Včeraj: goveja juha z rezanci, goveji ptički v omaki in pire krompir, zelena solata - endivija, poznopopoldanska sladica (kremšnite).

Balenka

Danes: pečenka (domače koline) in pasulj.

Lep dan!

sam_0956_595

irenakr
Včeraj: goveja juha z zdrobovimi cmoki, pražen krompir, ocvrt piščanec, zeljna solata z zeleno in motovilec. Danes: jota v katerem so se kuhala rebra in kranjska klobasa, ajdovi žganci in kruh

Danes:

- ni bila zmetanka, sem res lepo zložila. Krompir, kislo zelje, ješprenj... polito s kislo smetano in jajcem ter zapečeno do zlate barve

- panaton

Poobedek:

- morda, kdo ve..

japaja

Danes, Amelijin krompir s srdelicami ali, če vam je ljubše, Jensenova skušnjava:jansen_006_595

ežoj

Sobota:

- mlinci s pečeno salnino in čebulo, prelito z mešanico jajca, kisle in sladke smetane ter soli in

popra,zapečeno v pečici (zame in taščo, ta si je še malo odojka psekla zraven)

- orada in brancin ter pečen krompir (mož in hči)

- piščančji file po dunajsko in pomfrit za sina

Nedelja:

- piščanec s tamarind omako /(Indonezija)

- riž nasi goreng

(tokrat vsi jedli enako)

Ponedeljek:

- navadna omaka iz mletega mesa (ponarejena bolonjska), za enega zraven krompirjevi svaljki  (luleki), za drugega testenine, jaz sem pa jedla tagliatele z gamberi (zunaj seveda)

mamamia

krompirjev golaž, kremšnite

Balenka

Čevapčiči, zame zenf, za ostale majoneza, zraven pa solata.

Vilma
danes: goveja juha z rezanci, zrezki v naravni gobovi omaki, špinačni rezanci, mešana solata. breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti