Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes jota, palačinke z marmelado regica

Zelenjavna juha (grah, korenček, brokoli, stroč.fižol) z zdrobovimi knedelci ter skutin narastek.

Lep dan!sam_0951_595sam_0943_595

irenakr

Postrežba:krompirjev golaž,puding,klementine na krhlje...

lp goga

Včeraj: segedin golaž in ajdovi žganci.

Danes: krvavice po notranjsko (od rrr), pečenice in kislo zelje na solati.

Balenka

Danes je bila zelenjavna juha z dodatkom piščančjega mesa in skutino pecivo.

zelenjavna_juha_595

Jannaa
Četrtek: špinačne rezance, por v omaki, telečji zrezki, mešana solata. Petek: čičerika v omaki, polenta, hrenovke, mešana solata in za večerjo pečena jabolka z nadevom breskva

reciklirana pečenka

sdc13338_595

skleda radiča,

gogad, a žvečila si sama?

Za posladek gledam fotografije iz te teme, edino Jannaa me je prikrajšala za to.

Vanja_v_ZDA, kaj je to tekoča jabolčna pita?

lp

mzm

Mišzmoke, saj bi tudi posladek poslikala pa kaj ko smo prej pojedli kot pa sem jaz prijela fotoaparat v roke

Tako je to pri naši hiši!

Jannaa

MZM; , tekoča jabolčna pita je napitek iz jabolčnega soka, ki je brbotal  na štedilniku 15 minut z začimbami za jabolčno pito. Cimet, klinčki, muškatni orešček ipd. Ko je hladen, mu dodaš alkohol (količina po želji, uporabili čisti alkohol 95%) in zapreš v steklenice ali kozarce za vlaganje (vključno s cimetovimi palčkami, klinčki itd.) Originalno se ji reče "hard apple pie" zaradi alkohola.  

Vanja

,.. ta fotka pa sploh en pokaže, kaj ste jedli. 

Ugibam... segedin je bil

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti