Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Zelenjavna juha (grah, korenček, brokoli, stroč.fižol) z zdrobovimi knedelci ter skutin narastek.
Lep dan!

Postrežba:krompirjev golaž,puding,klementine na krhlje...
lp gogaVčeraj: segedin golaž in ajdovi žganci.
Danes: krvavice po notranjsko (od rrr), pečenice in kislo zelje na solati.
BalenkaDanes je bila zelenjavna juha z dodatkom piščančjega mesa in skutino pecivo.

breskva reciklirana pečenka

skleda radiča, ![]()
gogad, a žvečila si sama? ![]()
Za posladek gledam fotografije iz te teme, edino Jannaa me je prikrajšala za to.
Vanja_v_ZDA, kaj je to tekoča jabolčna pita?![]()
lp
mzmMišzmoke, saj bi tudi posladek poslikala pa kaj ko smo prej pojedli kot pa sem jaz prijela fotoaparat v roke ![]()
Tako je to pri naši hiši! ![]()
MZM; ![]()
![]()
, tekoča jabolčna pita je napitek iz jabolčnega soka, ki je brbotal na štedilniku 15 minut z začimbami za jabolčno pito. Cimet, klinčki, muškatni orešček ipd. Ko je hladen, mu dodaš alkohol (količina po želji, uporabili čisti alkohol 95%) in zapreš v steklenice ali kozarce za vlaganje (vključno s cimetovimi palčkami, klinčki itd.) Originalno se ji reče "hard apple pie" zaradi alkohola. ![]()
![]()
,.. ta fotka pa sploh en pokaže, kaj ste jedli.
Ugibam... segedin je bil ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Polnjene paprike