Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes za kuhanje nismo imeli veliko časa, zato smo pripravili bogato solato: koruza, zelena in rdeča paprika,solata, radič, tuna V pečico smo dali 2 fileja aljaškega saja in kosilo je bilo v hipu postreženo marec
Midva ze nekaj dni uzivava v morskih dobrotah Novega Juznega Walesa.... lep pozdrav iz dezele "tam spodaj"!!! Saša

Sashika, tega ti ne priznamo. Rabimo še kakšen detajl, slikica bi pa sploh bila OK.

Geesix, lahko še kakšno slikico prilimaš, pa če je med učenjem matematike ali pa ne.

Pri meni danes en tak borov kremenatlc, pire krompir in rdeča pesa za zraven. Za posladek: Le rouge, franzosisher rotwin. Ker ne znam nemško, to tudi ne vem kaj bi bilo, je pa dober:img_8002_595

ežoj
Sreda: pečeni piščančji file, testenine z bučkami v smetanovi omaki , mešana solata. breskva

Danes je bila nedožna jota in piškoti. Slikca bi bila skoraj enaka dvema prejšnjima z joto, moram malo šparat špajzo, se hitro polni.

ežoj, ma kakšne jetrne klobase imaš tam ob rdeči pesi? Od katere je pa to,

lp

mzm
Danes: repa,krvavice in pire krompir. Jutri:rizi bizi,pišcanec ,solata. Milži
kosilo na hitro ! geesix

Danes: pečene perutnička, pire krompir z grahom, francoska solata

Jutri: svinjski možgani z jajčko, kislo zelje v solati, domač kruh

Petya
Včeraj kosilo v restavraciji v Portorožu : jaz solata z tuno (je bila bolj tuna z solato), mož pizza, sinček pa dunajski puranji zrezek, pomfri Danes popoldne bom delala sarme, vmes pa bo kosilo,ampak še nimam idej. Mogoče kar kisla repa.

Kaj je zdej to, a štrajkate ali kaj?

Danes je en tak dan, ko vse nekam čudno izpade. Za danes sem planiral, da nič ne kuham, si mislim, če so že drugi pridni, jaz lahko mal zabušavam in se nekje povabim na kosilo. Bodoči, da nisem imel nobenih opravkov v metropoli, se odločim, da se povabim na kosilo pri dragički. Tempiram čas, da " kao slučajno " pridem glih na začetku kosila, češ pozvoniš, kaj pa čejo, vprašajo: no mi smo glih za kosilom, kar naprej, seveda boš.........mal se upiraš ( seveda ne preveč ) prisedeš in kosilo je. Vraga, zvonim, nič, spet zvonim, spet nič, udarjam po vratih......nič, sosedi prihajajo spraševat kaj je za eno ropotanje............( pa kako da je ni, malo prej je nesla smeti...... ). Kaj pa čem, pošinem, da moj prihod pred blok ni bil neopažen, zaradi mojega avta.......... takoj se zberejo poznavalci, ljubitelji ( antike ), jaz imam tak avto, da gate trga ( vi mislite na un feder iz zica )......... , ziher je ugotoviola da nima unga perignona ( dona ) da me ponudi, pa ji je bilo nerodno in ni hotela odpret.

Kaj pa čem, vsak dober planer ima zasilni izhod, že planiran: grem k resi. To je lahko hiter problem: uni k živijo sami, včasih skuhajo za pet ljudekov in ni problem, včasih pa skuhajo le en krožnik in za drugega ni. Pridem pozvonim, spet enako, nobeden se ne oglasi, ampak tukaj verjamem, še pesek se ni oglasil.

Kaj pa čem, propadel načrt, propadel rezervni načrt, če sem že v metropoli, grem pogleda če imajo kaj v leklerku. Imeli so:papaline002_595Po kosilu seveda meditacija ( saj veste, vesolje in te fore ).

Skor, da pozabim: a ne da so etine črne olive najboljše v naši galaksiji, no, ja tega zagotovo ne vem, na našem planetu vsekakor!

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti