Ribja juha s testeninami
Sashika, tega ti ne priznamo. Rabimo še kakšen detajl, slikica bi pa sploh bila OK.
Geesix, lahko še kakšno slikico prilimaš, pa če je med učenjem matematike ali pa ne.
Pri meni danes en tak borov kremenatlc, pire krompir in rdeča pesa za zraven. Za posladek: Le rouge, franzosisher rotwin. Ker ne znam nemško, to tudi ne vem kaj bi bilo, je pa dober:
breskva Danes je bila nedožna jota in piškoti. Slikca bi bila skoraj enaka dvema prejšnjima z joto, moram malo šparat špajzo, se hitro polni
.
ežoj, ma kakšne jetrne klobase imaš tam ob rdeči pesi? Od katere je pa to, ![]()
![]()
lp
mzm
kosilo na hitro ! Danes: pečene perutnička, pire krompir z grahom, francoska solata
Jutri: svinjski možgani z jajčko, kislo zelje v solati, domač kruh
PetyaKaj je zdej to, a štrajkate ali kaj?
Danes je en tak dan, ko vse nekam čudno izpade. Za danes sem planiral, da nič ne kuham, si mislim, če so že drugi pridni, jaz lahko mal zabušavam in se nekje povabim na kosilo. Bodoči, da nisem imel nobenih opravkov v metropoli, se odločim, da se povabim na kosilo pri dragički. Tempiram čas, da " kao slučajno " pridem glih na začetku kosila, češ pozvoniš, kaj pa čejo, vprašajo: no mi smo glih za kosilom, kar naprej, seveda boš.........mal se upiraš ( seveda ne preveč ) prisedeš in kosilo je. Vraga, zvonim, nič, spet zvonim, spet nič, udarjam po vratih......nič, sosedi prihajajo spraševat kaj je za eno ropotanje............( pa kako da je ni, malo prej je nesla smeti...... ). Kaj pa čem, pošinem, da moj prihod pred blok ni bil neopažen, zaradi mojega avta.......... takoj se zberejo poznavalci, ljubitelji ( antike ), jaz imam tak avto, da gate trga ( vi mislite na un feder iz zica )......... , ziher je ugotoviola da nima unga perignona ( dona ) da me ponudi, pa ji je bilo nerodno in ni hotela odpret.
Kaj pa čem, vsak dober planer ima zasilni izhod, že planiran: grem k resi. To je lahko hiter problem: uni k živijo sami, včasih skuhajo za pet ljudekov in ni problem, včasih pa skuhajo le en krožnik in za drugega ni. Pridem pozvonim, spet enako, nobeden se ne oglasi, ampak tukaj verjamem, še pesek se ni oglasil.
Kaj pa čem, propadel načrt, propadel rezervni načrt, če sem že v metropoli, grem pogleda če imajo kaj v leklerku. Imeli so:
Po kosilu seveda meditacija ( saj veste, vesolje in te fore ).
Skor, da pozabim: a ne da so etine črne olive najboljše v naši galaksiji, no, ja tega zagotovo ne vem, na našem planetu vsekakor!
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ribja juha s testeninami

Ploščati špageti z morskimi sadeži