Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveja juha z ribano kašo, piščančji cordon blue, pomfri in endivija.

Jannaa

Danes steak ( sudamerikanische ):

In meni zmanjka rdečega vina. Kaj pa čem, če smo pred štipendijo.

ežoj

Kosilo čisto po mojem okusu:

polnozrnate testenine z zelenjavno polivko:

imgp8993_290

MM

Goveja juhica s popečenimi kruhovimi kockami (kruh s semeni), pariško ocvrti puranji zrezki, pražen , dušene , mešana solata (endivija in radič, rešena izpod snega ), skutno-orehova gibanica

Petya
kurja juha s palačinkami, pečena svinj.reberca, pečen krompir, rdeča pesa, hren z jabolko, fižol v solati, rožičeva rezina. lp irenakr Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 28.nov 2010 18:39

krompir_pianecDanes čisto, po domače krompir in piščanec iz pečice, serviran kar v pekaču

vendar zelo za h pa skutina rezia s robidnicami

slike_086_290

Elaphus, kaj pa so dodoli, saj nevem če je prav napisano

arima

Sporočilo je spremenil(a) arima dne 28.nov 2010 18:55

http://www.kulinarika.net/recepti/10702/ostale-jedi/pre 

so pa zelo

.

aknirad
Nedelja: rizota z morskimi rakci mesana solatka. Amelia

Kosilo je seveda mim, mene pa matra sladkor, " kraljevstvo za baklavo ". Večerja, palačinke od polbele moke, dietalna marmelada in fruktoza za posladkat ( ni ga, ki od tega ne bi zbolel. Tudi jabolčni štrudl je ravno pečen. Zadnjič je ena spraševala, da poslikam palačinke, pa evo:

ežoj

kosilo1_074_595kosilo1_076_595

No jaz sem še pri petku- pica- šunka, sir, paradižnik, malo fete.

Sobota - krompirjev golaž.

Danes smo praznovali, zadolžena sem bila za francosko solato in http://www.kulinarika.net/recepti/6922/solate/solata-za

ter sladice- naredila sem Gogino alpsko torto, kokosove kocke in bananine rezine, ki so bile potem jagodne. Drugače se je miza šibila še od drugih dobrot- pečene postrvi, meso z žara- rebra, kotleti, piščanec, zelena solata in potica.

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti