Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Si mi pa dala za misliti, čeprav sem seveda tudi jaz vzela za hec. 

Nena
enolončnica z ješprenom, čebulni kruh beva

Pa kaj komplicirate, saj se tam lepo vidi riba!

Drugač, meni se zdi, da tista bela sladka reč za krašenje tort, ne paše na tisto juho ( če bi vsaj bila slana ).

ežoj

kosilo1_059_290kosilo1_060_290

Včeraj polnjena paprikain pire; danes pasulj- brez mesa in ne- in zeliščna štručka, še topla.

katti

Ja, ežoj, to se pa naredi če človek kuha kosilo, zraven pa peče torto. Zdej šele vem, zakaj tak okus 

Nena

Ežoj, ne bodi tako starokopiten , menda ne boš rekel, da nisi še nikoli jedel sladke fižolove juhe (tisti Boston Baked Beans ni prav daleč z okusom pravzaprav)..

Ejej, vidim, da ti moram še marsikaj pokazat

Drugač imaš pa pronicljiv dar opazovanja, svaka čast! (prevod: vsa čast)..Ne vem, če lahko na prste ene roke preštejem ljudi, ki bi v Nbjevi juhi prepoznali hrbtno plavut morskega soma?japaja

Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 11.nov 2010 18:07

Že dva dni sem v totalnem kaosu, zato hodim kar k sosedovim jest .

Včeraj: gobova juha, kruh, slivovi cmoki

Danes: peresniki s paradajzom , radič v solati, kupljene tortice

MM

Morska medvedka, fajn, da maš dobre sosede!

Zaradi kaosa se pa ne sekiraj, po kaosu pride kozmos. In je spet vse lepo in prav

japaja
Danes: mesne kroglice, brokoli. krompir, korencek, salotka vse v eni ponvi (mesne kroglice polizdelek) Amelia
Danes: pohan piščanec, riž z zelenjavo, zelena solata s kitajskim zeljem in koruzo breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti