Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PONEDELJEK:

Porova čorbica s krompirjem:

Pozdravček!

korenčkova juha, riž z zelenjavo, popečeni svinjski medaljoni beva

Meni gre pa precej dobro.

Popravljam vcerajsnjo vecerjo: Sea bass (mislim, da je to neka vrsta brancina), gobova rizota in ananasov gazpacho. Slednje moj izdelek, ostalo je pripravilo moje dete. Pa R-torta, tista izpred par tednov, vzeta iz zmrzovalnika (spet ne zame).

Danes, praznicni ponedeljek: Spet povabljena na vecerjo, na drug konec ulice.

Vanja
Vanja, sea bass je brancin, ja. Samo, da imate v USA sorte, ki se malo razlikujejo od jadranskih. fresh
Vanja, tale vaša ulica mi postaja všeč, se zmeri kej za jest najde japaja

Japaja, pa se nic mi ni treba narediti. Samo vino tinto prinesem s sabo, pa je.

@ Fresh: tale nas sea bass je res vecji, ker se nikoli nisem videla cele ribe, samo razkosane na fileje.

Vanja

Beatrice, a ti nič ne bereš ZS? Klikni na tisto zeleno ko piše imate ( veliko ) sporočil.Japaja, IZVOLI pridi do mene pa se bova že pomenila za tiste makarone ( za pižamo že veš ).Tista Vanjina ulica je tudi meni čezdalje všeč.Pri meni danes, puranja obara, pa še nekaj za vitamine in cukr:

nekaj mi nagaja, ne morem slike naložit, poskusim pozneje, če bo šlo.

Sedaj je šlo. To že veste: slikano v jedilnici za lepo vreme, s prtom za vsak dan.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 31. 2010 19:56
Danes: goveja juha z rezanci, mesni polpeti v paradižnikovi omaki, zelena solata s koruzo NENA58

ponedeljek: pečene puranje pleskavice in pečen krompir, zelena solata

torek: čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, zelena solata

tanjaj
Živjo! Končno sem zbrala pogum, da se še jaz oglasim. Danes kuhali puranje zrezke v omaki, zdrobov cmok in solato iz mladega zelja, jutri rižota in zelena solata. No pa je šlo tatjana13

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti