PONEDELJEK:
Porova čorbica s krompirjem:

Pozdravček!
PONEDELJEK:
Porova čorbica s krompirjem:

Pozdravček!
Meni gre pa precej dobro.
Popravljam vcerajsnjo vecerjo: Sea bass (mislim, da je to neka vrsta brancina), gobova rizota in ananasov gazpacho. Slednje moj izdelek, ostalo je pripravilo moje dete. Pa R-torta, tista izpred par tednov, vzeta iz zmrzovalnika (spet ne zame).
Danes, praznicni ponedeljek: Spet povabljena na vecerjo, na drug konec ulice.
Japaja, pa se nic mi ni treba narediti. Samo vino tinto prinesem s sabo, pa je.
@ Fresh: tale nas sea bass je res vecji, ker se nikoli nisem videla cele ribe, samo razkosane na fileje.
Beatrice, a ti nič ne bereš ZS? Klikni na tisto zeleno ko piše imate ( veliko ) sporočil.Japaja, IZVOLI pridi do mene pa se bova že pomenila za tiste makarone ( za pižamo že veš ).Tista Vanjina ulica je tudi meni čezdalje všeč.Pri meni danes, puranja obara, pa še nekaj za vitamine in cukr:
nekaj mi nagaja, ne morem slike naložit, poskusim pozneje, če bo šlo.

Sedaj je šlo. To že veste: slikano v jedilnici za lepo vreme, s prtom za vsak dan.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 31. 2010 19:56ponedeljek: pečene puranje pleskavice in pečen krompir, zelena solata
torek: čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, zelena solata![]()
tanjaj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoče piščančje perutničke

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem