Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

torek: mesna lazanja, rdeča pesa, palačinke

sreda: goveja juha z rezanci, špinača, govedina iz juhe ali jajček na oko, pire krompir

Enolončnica iz zelene kolerabe in krompirja. Ameriški ponvičniki z regratovim medom. Digestiv: pogovor. japaja
Sreda: ne bodo kumare, temveč goveja juha z rezanci, čevapčiči, hrenovka, paradižnikova solata, sladoled
Ognjič je napisal/a:
lisicka je napisal/a:
[ Nedelja: smo bili pa v Oslu na piknik zabavi zvitorepka
No, pa jim daj kakšen glas Žlindri in Kalamarom, če so dobro žurko naredili... Ognjič [vrtnica]
Oja, lustni so bli, vsi po vrsti, pa Na Golici so nam zaspilali, pa se nekaj domacih viz se je po Norveski razleglo. Kak glas bomo pa ze prispevali! Torek: wok Sreda: zelenjavna juha, palacinke zvitorepka

Danes: Pasta fizol in sadna kupa. Pivo na terasi!

Vanja

dragička je napisal/a:
Se pravi, da si en "študent" lahko privošči toliko rib. O.K.... Aja, sedaj mi je kapnilo, verjetno je kakšen vitualni obisk.Pozdravček!

.................in to teden pred štipendijo. Kaj bo šele, ko dobi štipendijo?

ežoj
Skampi, Ezoj, skampi! fresh
danes: sataraš beva

Evo:

Ma ne vem kako se temu reče. Če bi ne bilo limone noter bi lahko bil paprikaš od krapa. Če bi namesto rdeče paprike bil paradožnik, bi bil brodet od krapa. No, recimo: krap po moje, pire krompir in vino tinto.

@dragička: ni bilo ne virtuelnih ne realnih obiskov. Mal računam na praznik refoška, pa mi nekam slabo kaže.

ežoj
Jutri bo za kosilo puranji golaž z zelenjavo (po receptu iz baze) Jannaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti