Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ponedeljek: fižolova juha, pečeni piščanji medaljoni, pomfri, rdeča pesa, jogurtov biskvit Torek: goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečen telečji file, zelenjava, regrat, jogurtov biskvit Sreda: goveja juha z vlivanci, špinača, pire, hrenovke, zelena solata

juha s fritati, ohrovtov ponvičnik malo po moje, pečen piščančji file. 

rimljanka
Danes tortilje jutri musaka LeINA
Danes: zelenjavna juha, testenine z zmletim mesom, olivami, s sirom, zapečeno, kisle paprike Jutri: zelenjavna juha, skutin štrukelj, solata, puding NENA58
krompirjev golaž s hrenovkami, čokoladni puding beva
Četrtek: špageti bolognese, solata Petek: piščančji paprikaš, pire krompir, solata
Ciao! Danes sem prvič odprla to stran in se mi zdi zanimiva.Lahko prebereš kaj folk kuha in ti,da zamisel kaj bi ti skuhal,super. Jaz sem danes naredila za kosilo:piščančja obara in marelični cmoki. V obaro ponavadi dam;krompir,korenček,bučke,sveži peteršilj in piščančje perutke. Smo vse pojedli,njami-njami(še mož je pojedel vse,čeprav ne mara toliko zelenjave). Lp vsem skupaj!!!!! Jasmina zjasmina
Sobota: golaž, kruhovi cmoki krinolina
ponedeljek: puranji zrezki in krompir skupaj pečeno v pečici, zelena solata torek: zelenjavna juha, piščančji ražnjiči, pomfri, zelena solata sreda: jedli v Mercatorju - vampi in čufti v paradižnikovi omaki + krompir četrtek: zelenjavna juha, svinjski dunajski zrezki, kruh, vložena mešana solata MissLady

danes:kisla juha,polnozrnate štručke,čokoladni puding s smetano

jutri:paprikaš,široki rezanci,solata in jabolčna pita

IvaSin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti