Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

petek: goveja juha za bolnike, goveji zrezki, pire krompir, rdeča pesa, zame piščančja noga, krompir v voku, rolada. sobota: goveja juha, ljubljanski zrezki, krompir, solata, sladica (ne vem še kaj) mina20
Četrtek: sarme, pire krompir Petek: zdrobova juha s porom in korenčkom, pečen piščanec, za moža, ki ni je aviacije: svinjska ribica v omaki iz zelenega popra, pražen krompir, zeljna solata Sobota: goveja juha, špinača, pire krompir, hrenovke
sobota: pečena piščančja bedra, pečen krompir, solata nedelja: goveja juha, pražen krompir, kotleti v omaki z mocarelo..., zelena solata,krofi tanjaj
sobota:piščančji golaž,njoki,radič s fižolom ninkica
goveja juha, svinjska ribica s šampinjoni, pire krompir, endivija, vlastine rezine micogica
svinjska juha z knedelčki,pražen krompir,pečeni kareji,radič s fižolom,kremne rezine ninkica

SOBOTA:

piščančja juha z rezanci (nogice, želoček, jetrca), krompir v kosih prelit z ocvirki in praženo čebulo, panirano piščančje meso; jabolčni zavitek in jabočno-skutni zavitek.

NEDELJA:

Juha iz govejega repa, sarma, pire krompir, ajdovi žganci; jabolčni zavitek in jabočno-skutni zavitek.

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 31. 2010 13:41
Jaz ti itak ne verjamem, da si vse to skuhala...ker ni slikce Ognjič

Jaz tud ne.

Danes: Goveja juha z domačimi nudelčki (ne, ne nisem jaz tolk pridna, da bi jih delala ampak moja tašča), pečen krompir in krvavice, pečene rdeče paprike v solati, motovilec v solati, novoletni piškoti iz skrinje.

jade

goveja juha z rezanci, ajdova kaša, pečena pujsova krača, pečene bedrce, kuhan ohrovt (priloga), endivija, sadna solata

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti