Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sobota: dušena sinjina z bučkami, basmati riž, zelena solata

nedelja: lignji in krompir (še ne vem na kak način), paradižnikova solata

Julija

Pri nas pa danes- čista zelenjavna in goveja juha z dobtinovimi cmočki, pečen krompir in piščanec ter pečena r. paprika z česnom, pa solata.

katti

Včeraj goveje rolade, pire krompir, blitva, solata. (ni bilo časa slikat)

Zdajle se za "zajtrk" peče tole:

http://www.kulinarika.net/recepti/12125/ostale-jedi/wan

Kosilo se ne bo kuhalo doma.

Nena

Pri mojih v Ljubljani je voda toliko opadla, da poskušajo vodo ven spravit.

Pri meni se skor solnce pokazalo ( povdarek na skor ). Jedilnica za lepo vreme temporary open.

Danes, prt kot se šika, kremenatlc ( tak dietalni, " borov " ), cvetača in pire krompir:

ežoj

Moja  prideta na kosilo/večerjo in sta si zaželela paprikaš in žličnike. (tole je za žličnike, jaz skuham jih še, ampak, jem? Hmmmm, ne! )

Solata po korenčkovo ampak iz rdeče pese, nekaj zelene solate. Maskarponejeve kocke so že iz zmrzovalnika v hladilniku. Malo recikliram Pa fige direkt z drevesa.

je menda visoko nad meglo.

Vanja
Danes: Kuhana govedina, koprova omaka, korencek, peceni jajcevci in krompir. Amelia
Petek: Piščančji golaž, krompirjevi svaljki, radič s fižolom, češpljevi cmoki. Sobota: Lazanja, radič s fižolom( ga je sedaj veliko na vrtu) jabolčni zavitek. Nedelja:Domača goveja juha,pečen piščanec, mlinci(iz baze), bučke v smetanovi omaki, radič s krompirjem in jabolčni zavitek od včeraj. arima

Amelia, zelo lep pogrinjek!

naor

NEDELJA:

Goveja juha; puranja in svinjska pečenka, krompir; zelena solata; jabolčni zavitek:

pictures_027_290pictures_024_290pictures_022_290

Pozdravček!

Uf jaz se ne bi branila tistega zavitka.

Aja kaj smo jedli te dni.... hmmmmm, da malo pomislim. Aja sej res.

Sobota:

Nedelja:

Za jutri še ne vem. Hmmm mogoče bo pa tole...

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti