Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sem malo na komot.

Zato piščanec, krompirček, korenček in kar je še take zelenjave, pečeno v pečici, s provansalskim navdihom, zelena solata z jajčki

babičin jabolčni štrudl :)

barbara9

Ja, kar je, je, jest je pa treba. Danes, pasulj ( praznimo zmrzovalnik ):

ežoj

Danes: svinjski zrezki v gobovi omaki z jurčki, pire krompir, zelena solata.

Vilma

Danes: Solo, če odštejem družbo , in ne upam niti sebi priznati, kaj imam v planu. Pa ni noben fast food, da ne bi kdo mislil. Je pa hrana na hitro.

KO bi le lahko nekaj dežja poslali sem, k nam. V zameno nudim 15 viška stopinj (potem bo pri nas ravno po mojem okusu ) in .

Držite se.

Vanja

img_3071_595

barbara9

Ha, ha, Vanja, a sem uganila?

barbara9
Pohan - namesto drobtin, sem zmlela krekerje s sezamom krompir iz pečice, cvetača kuhana na pari, omaka iz jurčkov in smetane, solata + dobra španska kapljica Jutri pa piknik + Mateya :)

Barbara9, odkar sem enkrat dobila dve slabi  , jih še nisem jedla au naturel . Je bilo skoraj 10 let nazaj. 

Zdaj jih jem samo še po Rockefellersko. Ali pa v PoBoy. Te slednje se pri nas ravno ne dobijo, pa pridejo vpoštev enkrat na 3 leta.

Vanja

Spet sem v loncih

četrtek: rižot s škampi, radič v solati, slivova pita

včeraj: kurja obara, domač kruhek, šnite

danes: file vitkega soma, blitvin "zavitek", domač paradižnik češnjevec v solati

Bom kaj poslikala, tako na brzino , ker je to (kot opažam) zdaj v modi

MM

Pa je res v modi, pa tud bolj zanimivo!

Danes- zelenjavna rižota, solata iz kumar in solata- zelje, z.solata, fižol, česen

Včeraj: sladko zelje, ocvrte marele, okisan fižol

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti