Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

goveja juha z zdrobovimi ckočki, pražen krompir, bučne polpetke, panirane dežnikarice in skleda zelene solate in skleda kumarično paradižnikove solate in buča
Danes:pečen piščanec,krompir z rukulo,paradižnikova solata. Jutri:slivovi cmoki,kompot ali solata. Milži
Kosilo ata Egona in mame Drage (Kare).. (Mamamia, hvala za namig ): - minestrone juha iz vrečke - pečen krompirček z mnnogo šatraja - zadušeni (?) ostanki vlaganja (jajčevci, paprika, paradižnik, bučke...) z mnogo ego, pardon!, eko začimbami... - nekaj s slivami, kar naj bi bilo štrudelj, pa je izpadlo kot štrudljeva potica (tukaj nastopita ata in mama s svojim stavkom: "Točno tako sem si današnjo sladico predstavljala!" Tomorrow is just another yesterday ali prosto po Guglu: brez veze se sekirat! japaja Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 17. 2010 13:48

sv. zrezki na zelenjavni podlagi (dušen por, čebula in paprika), krompir v kosih, rdeča pesa

Balenka

Danes: rižota s piščančjimi krili, riž arborio, nič pocast, nič al dente ( ne maram surovega riža ), ravno tak k mora bit:

Jedilnica in prt isti, kuhar tudi!

ežoj

Danes zelo preprosto: pašta fižol, kava PRED kosilom, na lepi lokaciji.............pita z marelicami, robidami in mandljevimi lističi pa pozno popoldan.

rimljanka

Jaz grem pa sedaj domov pogledat, kako so sinu uspele tople kumare s krompirjem (prvič je sam kuhal kaj takega) in pa hrenovke.

rrr

Baskovski piščanec (bere se imenitno, ampak so to v resnici popečeni kosi piščanca z veliko čebule, česna, paradižnika, paprike in bučk - te bučke so moj umislek, originalni recept jih nima), riž. Za posladek bi morala biti metova potica, pa je ni, ker se je kuharica potepala.

lp

cervus

TOREK:

Po zgodnjem kosilu še "kovečerja" na žlico - zelenjava v loncu.

Pozdravček!

Saj nevem, če je tu pravi prostor, kjer lahko vprašam dragičko, kako daš gor slikico. Jaz jih imam v datoteki in jih ne znam prenest sem gor oz. niti ne v foto album. Hvala za odgovor! leonka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti