mi danes imeli sataraš , kruh in palačinke z marmelado.
lučica
Rižek s piščancem in zelenjavo
mi danes imeli sataraš , kruh in palačinke z marmelado.
lučicaTorek: pohan piščanec, riž z zelenjavo, zelena solata s kitajskim zeljem in koruzo
Sreda: svinjski zrezki s porom in kuhano kolerabo, kitajsko zelje s koruzo
breskvaPorova juha, popečen piščančji zrezek, pregrešna melancana, zeljna solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kakšne dobrote na slikcah ... sploh tortilje se mi prikazujejo že kake 3 tedne. Nazadje je sestrin fant naredil fantastične, bi morala spet mal se nekaj zmenit :)
Sicer pa:
nedelja (na obisku mami in očim): riž, lososov file, drobnjakova kremna omaka, skleda zelene solate s pinjolami in bučnim oljem.
ponedeljek: ena mineštra z lečo, sojinimi kosmiči, korenčkom, krompirjem, amarantom ipd., zraven klobasa, potem pa še jogurtovo pecivo s češnjami (meni je super, če jih je ful, možu pa, če jih je manj ...).
torek: golaž s polento, radičeva solata
danes: ostanek ponedeljkove mineštre, za moža še ostanek klobase, nato še pomfri in skleda motovilca (mnjam).
Pri nas danes: gosta gobova juha, ravioli z šunko in sirom, ter pire krompir.
lučicaČETRTEK:
![]()
Zelenjavna juhica, filana paprika (iz skrinje): 
Pozdravček!
Zelenjavna juha in palačinke z domačo breskovo marmelado!
tanjajVčeraj: tortilje
Danes: piščanjčja jetrca v omaki, pire krompir, solata
Jutri: kumarična solata, mesni polpeti
Sobota: ribe, krompirjeva solata
matejaozDanes: Istrska mineštra s koruzo, kamor je padla tudi kost od pršuta
zdaj sem pa že vse nabavila, po jedilniku, ki sem si ga zastavila za nekaj naslednjih dni ![]()
Petek: makaronflajš, radič in krompir v solati
Sobota: jota s suhimi rebrci
Nedelja: argo juha, tenstan krompir, pečeni svinjski vrat, za solato se bo že kaj našlo
Ponedeljek: jota in vse tisto, kar bo še ostalo
in še jajca sem kupila, če slučajno najdem kakšno gobico...
Lepo se imejte, pri nas v hribih interneta ni ![]()
![]()
![]()
Babka uživaj v hribih..Pri nas pa danes fižolovka z žličniki,pohan doručak...med kuho grozdne marmelade pa sem naredila še pecivo.Krhko testo,slepa peka,grozdje amerikana prelito z pšeničnim zdrobom(italijanski,tisti ta fin..imena ne vem) v kuhani smetani,z vanilijo in samo stepenimi rumenjaki.Dišeče..zelo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Suzanine palačinke