pečen piščanec, solata krompir -zelje
majaos
Moje štručke
pečen piščanec, solata krompir -zelje
majaosPETEK:
![]()
Kljub namenu, da oglasim: "Sanitarna inšpekcija kuhinjo zaprla", vseeno so padla brzinska pražena jetrca, kruh in mešana solata:

Pozdravček!
Juha, oslič v pivskem testu, kuhan brstični ohrovt, krompirjeva solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: hrustljav piščanec, kuhana koleraba, stročji fižol v solati
breskvaPo 3 urnem nabiranju gob in kostanja sem zase in otroka pripravila gobjo rižoto s piščancem, zraven domačo rdečo peso. Mož pa je prišel kasneje in je dobil dušeno prvo kislo zelje, pečenico in kruh.
Sladica jagodna pita.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSOBOTA:
![]()
Zelenjavna juhica; dušeno kislo zelje, matevž, pečenice:

Pozdravček!
Danes:
ma ne, ni ona japonska juha, navadna piščančja, taka, ki na celem planetu velja za zdravilno in krepčilno, zdi se mi, da mi bo kar prav prišla.
ežoj
Danes: korenčkova juha (za vnučke), pečene paprike polnjene z zelenjavo, pečen krompir z šampinjoni, mešana solata.
Lp
tonskVčeraj najprej šopska solata in kruhek, kasneje tapravo - prebranac z klobaso,
danes špageti z paradižnikovo omako, sveže kuhano ![]()
Jutri svinjski kotleti na čebulici, valoviti rezanci in paradižnikova solata.
Lp
ursiiiDanes: mestne kroglice v omaki z grahom, pisane špagete, mešana solata (paradižniki, paprika, kumara, koruza)
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Nacho čips gostija