Ežoj, Dragička & company imata (te) ogromno oboževalcev. Malo konkurence pa nikoli ne škodi, da ne pade kvaliteta, ne!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ežoj, Dragička & company imata (te) ogromno oboževalcev. Malo konkurence pa nikoli ne škodi, da ne pade kvaliteta, ne!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ponedeljek..podvarak s klobaso...
lp gogaGoveji golaž in polenta.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Mlinci in pečen piščanec![]()
VČERAJ:
- Koruzna polenta
- Domača POHORSKA GOBOVA JUHA
- Domač SEGEDIN s tofujem in kranjsko klobaso
DANES:
- Ostanek POHORSKE GOBOVE JUHE
- Ajdovi žganci
- Rizi bizi
- Kuhana govedina v kisu + fižol
Zvečer pa v kino. Po 6 mesecih. In nič ne bo šumelo, vsaj ne iz mojega konca. Čipsek ostaja moji družbi, sam pa bom kar lepo skuto,proteine in domače kekse uničeval. NJAM. Kooooomaj čakam!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
PONEDELJEK:
Telečja rižota, zelena solata
TOREK:
Enolončnica s telečjim vratom:

Pozdravček!
Pri nama pa danes zelenjavno gobova rižota in velika skleda regrada.
Uf je bil dober.
za sladico pa smuti z banano in avokadom.

irena66
Danes: goveja juha z vlivanci, pire krompir, špinača in govedina iz juhe.
Danes pri meni, enako kot včeraj:
dragi prijatelj, vesel sem, da si se oglasil. Tudi jaz za tvoje fotografije vsakdanjega kosila, mislim, da so zelo lepe in da vzbujajo tek, verjamem kar tako, na " neviđeno ".
ps: mogel bi mal ceta dodat pivu, pena je veliko lepša in se ne seseda tako hitro
ežojDanes: ješprenj s koprivami in česnom, vmes še ene dva divja šparglja in trije bljušči
skleda zelene solate, jagode
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini potičke

Rezanci Barilla s slanino in gobami