Danes sem naredila juho iz stročnic (kupila mix leče, čičerike, boba, fižola), domač kruh, zdajle bo kavica in zadnji orehovi keksi![]()

Polnjene paprike
Danes sem naredila juho iz stročnic (kupila mix leče, čičerike, boba, fižola), domač kruh, zdajle bo kavica in zadnji orehovi keksi![]()
TOREK:
Telečji vrat v omaki, polenta z ocvirki in feto; zelena solata:

Pozdravček!
TOREK: segedin golaž s pire krompirjem.
Danes: porova juha pečena piščančja bedra, pečen krompir, zeljna solata.
rosieDanes ,rizi bizi,piščanec, solata(stročji fižol)![]()
Pri naju bo pa danes pozno kosilo, segadin se šele kuha. Tako lep dan je bil, da bi ga bilo škoda zamuditi za štedilnikom ![]()
današnje kosilo - kuhali domači
: krompirjeva solata, papaline:(

Zeljna juha, rižota z zelenjavo, zeljna solata s fižolom.
Babka krasna fotka.
@sosed s sosednjega hriba ( beri: polarni medo ): ma veš, da so res ( revolucionarni časi ), ma je treba pazit, saj veš: revolucija žre svoje otroke.
Babka, ti pa mal provociraš, pol bom tudi jaz: a kje je ptičja hrana, kje pa so ptiči, kje pa so zajci, srne, medvedi, da o volkovih niti ne vprašam ![]()
.
Pri meni danes:
uf, ma ne, to pa računalnik neki dela po svoje ( ali pa ga tale portal neki biksa, treba bo šefa obvastit, da mal pogleda ). Upam, da bo tole prav:
no, ja, še kar, megle se pa ne znebim. Buteljčnega vina mi je zmanjkalo, pa sem se mogel s tem matrat. Ja, kaj čmo, to vse pride v življenju, treba je stisnit zobe ( če jih imaš
) seveda, in požret take nevšečnosti ( v obliki briškog belog )
.
ežoj
ežoj - volk je šel k babici od Rdeče kapice, druge živalce so se pa razbežale, k jest tolk grozn
izgledam
Sem pa zdajle že tako lačna, da bi tudi tiste kosti od tvojih ribic še do konca obrala ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Zdrava orehova potica