V soboto sva šla na prazovanje rojstnega dneva in nisem kuhala
včeraj in danes enako, piščančja juhica, polovica pečenega piščanca, pečen krompir in radič v solati

V soboto sva šla na prazovanje rojstnega dneva in nisem kuhala
včeraj in danes enako, piščančja juhica, polovica pečenega piščanca, pečen krompir in radič v solati

Sobota: bujta repa
Včeraj: juha z rezanci, dunajski zrezki, filana (čebula, paprika, suhi jurčki) svinjska ribica, pire krompir, zelena solata
Danes: mlečna kostna juha, štefani pečenka, restani krompir, zelena solata....biskvit s skuto in jabolki
Jutri: sladko zelje
Spet poskušam prilepiti slikco. Če bo kaj čudnega, da se ne bo kdo ustrašil ![]()
Na sliki je kosilo od par dni nazaj : boranija, pire krompir, rožica je pokrovček od rdeče paprike, malo ukrojen, sladica jabolka na biskvitnem testu. Črno so rozine, malo za vzorec.

Sporočilo je spremenil(a) katrin11 dne 23. okt 2018 07:06
Ha, uspelo je! Bravo jaz!
Že fotografirala sem toliko časa, da se je sir na površju boranije stopil![]()
Katrin, uspelo ti je in lepa dekoracija!
Katrin, bravo, čista destka (tudi za ukrojeno rožico)!
![]()
Torek:
![]()

Pozdravček!
Danes: čevapčiči, paradižnik in paprika iz sosednje vasi (pa še delata)...in koooončno teran, mlad in nadvse okusen že zdaj, kaj šele bo ![]()

lp
Danes v studentskem domu:
piscancji segedin in pire

Katrin11 super fotka!
Danes panirani piščančji fileji in krompirjeva solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento