Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sv. juha z rezanci in palačinke

Balenka

Danes: hokaido juha s čemažem, ocvrti kalamari in krompir v solati.

spodbe

Včeraj: juha, pečen brancin, maslen krompir, kuhani šparglji, paradižnikova solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, zame pa namesto hrenovke file brancina, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Chili con carne - za danes s tortiljami, za ponedeljek, za "vzemi s seboj" in malo za v skrinjo. Za posladek Schwarzwaldski sladoledni desert

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes smo bili kar množično "na ribah", tudi mi. Recept prepolonkala od ene ekipe iz oddaje Moja mama kuha bolje. Pečen losos, šampinjoni, šitake, paradižnik in mlada špinača kot priloga in pire krompir. Dobro, bomo še kdaj ponovili.

naor

Za kosilo smo jedli govejo juho, pohana piscancja bedra, tenstan krompir, motovilec z zeljem in grmado

satilon

Danes:  zrezki po dunajsko,  prazen, endivija,  

mopsika

Nedelja:                                            

Pozdravček!

Danes: goveja juha z rezanci, pikantne petutničke, pečen krompir, zelenjavna prikuha, solata, rožičevo pecivo.

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti