Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pospravljanje ostankov od žara od včeraj z v pečici pečenim krompirjem in solato:

ežoj
Danes: zelenjavna juha, pečene bučke s sirom, hrenovke, zelena solata, paradižnik Jutri: zelenjavna juha, piščančja rižota, zelena solata, paradižnik Sreda: polnjene paprike, krompir v oblicah, kruh NENA58
Danes: špinača ,pire krompir,hrenovka. jutri:puranovi zreski v omaki,široki rezanci ,solata. Milži
Ežoj, sem že zdavnaj opazila tvoj novi prt. Pa nisem hotela biti prva. A očitno je to moja usoda. Torej: vse pohvale. Danes nismo nič kuhali. japaja
Danes: piščančje prsi v smetanovo-sirni omaki s polnozrnatnimi testeninam Jutri: bučkini polpeti in velika skleda zelene solate Jannaa

Danes morsko obarvano kosilo ocvrti lignji samo povaljani v koruzni moki, file lista v jajčku, mladi krompir in paradižnikova solata. Za jutri sem sinu že obljubila kanelone s sirom in šunko polnjene palačinke

andreja č.

Danes:

boranija.

ežoj

malo juhice od včeraj, ražnjiči na žaru, opečen krompir, kumarična solata

Balenka
četrtek: "makaronflajš", rdeča pesa in tiramisu petek: kruhov narastek, pečeni kotleti, gobova omaka, zelena solata sobota: pica nedelja: kosilo v restavraciji ponedeljek: goveja juha, "pohani" zrezki, pečen krompir, zelena solata torek: rižota (svinj. meso, rdeča paprika, zelena paprika, grah) in rdeča pesa sreda: gobova juha in sočna sadna sladica http://www.kulinarika.net/recepti/12603/sladice/socna-s (za podlago sem uporabila baby piškote)

flinko, dobro došla., a ti imaš tako vse splanirano za cel mesec ali sam za dva tedna

Dve pečene postrvi, mal kruha, mal vina in cesarsko kosilo je pripravljeno ( pa še za omega tri je dober ). Boranija od včeraj, ki je bila mišljena danes bo verjetno dobra tudi jutar.

Torej, danes:

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti