Danes s skupnimi močmi, ker še vedno imam vročino...
Tudi mene so danes klicali na cepljenje.. Sedaj po covidu bo to jeseni.
Danes s skupnimi močmi, ker še vedno imam vročino...
Tudi mene so danes klicali na cepljenje.. Sedaj po covidu bo to jeseni.
Trixi, ste se dobri, da sami kuhate. Pazite se, počivajte, sama ga se nisem dobila, ampak res je, da je treba počivati, mi povejo tudi nekateri sorodniki.
![]()
| naor je napisal/a: |
|
Trixi, ste se dobri, da sami kuhate. Pazite se, počivajte, sama ga se nisem dobila, ampak res je, da je treba počivati, mi povejo tudi nekateri sorodniki.
naor
|
Točno, moj brat je imel tako hudo obliko virusa, da bi kmalu umrl, sedaj virusa nima več, vendar so mu zdravniki dejali, da bo še več mesecev hudo, kar se tiče kašljanja, utrujenosti in slabo počutje. Žal, nisem bila danes cepljena, ker je prišlo do neke zmede , sem bila kar malo razočarana, so mi pa obljubili, da bom drugi teden, upam ,da res.
Goveji golaž, špageti in mlada zelena solata.
![]()
![]()
![]()
Danes: domača, kmečka pica ![]()
paradižnikova solata
za moški del, zame radler šipek![]()
sladoled
Danes čevapčiči, pomfri, šobska solata, kruh...
Goveja juha s skutinimi "knedli", govedina, pražen krompir, zelje v solati, sadje, kava
![]()
![]()
![]()
Danes: čevapčiči, pleskavica
mlada čebula, ajvar, gorčica
paradižnikova solata
domač ![]()
za moški del, zame radler bezeg
Nedelja:
Roštilj v družbi celotne družine. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Rižota z grahom, šparglji in gamberi ter mešana solata z dvanajstimi vrstami zelenjave in zelišči.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai s piščancem

Skutna pita