Včeraj: skutni štruklji v juhi.
Danes: telečja obara.
Včeraj: skutni štruklji v juhi.
Danes: telečja obara.
![]()
![]()
![]()
Danes:
zrezki v čebulni in
omaki
riz z rjavimi šampinjoni
kristalka in motovilec
![]()
![]()

Danes v študentskem domu:
Sataraš in žemljica
![]()
Danes bo:

paradižnik v solati, kruh, voda in teran
lp
Dormchef, kuhaš sam, skupaj? Ali restavracija?
Predvčerajšnjim smo za možev rojstni dan šli v kitajsko restavracijo. Za sladico doma torta.
Včeraj goveja juha z rezanci, pražen krompir, zelena solata.
Danes goveja juha z rezanci, za hči pirine testenine z mesno omako, za moža navadne s paradižnikovo omako s čilijem, zame riževe s paradižnikovo omako in gamberi, zeljna solata z zeleno.
| Trixi je napisal/a: |
|
Dormchef, kuhaš sam, skupaj? Ali restavracija? Predvčerajšnjim smo za možev rojstni dan šli v kitajsko restavracijo. Za sladico doma torta. Včeraj goveja juha z rezanci, pražen krompir, zelena solata. Danes goveja juha z rezanci, za hči pirine testenine z mesno omako, za moža navadne s paradižnikovo omako s čilijem, zame riževe s paradižnikovo omako in gamberi, zeljna solata z zeleno.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Kuham sama v studentskem domu. Zase in za fanta :)
No, vcasih tudi on kaj skuha :D
Pridna.
![]()
| DormChef je napisal/a: | ||
Kuham sama v studentskem domu. Zase in za fanta :) No, vcasih tudi on kaj skuha :D DormChef
|
Pozdravljena, draga nova članica, študentka, zelo si pridna, le tako naprej.![]()
![]()
![]()
Pa seveda, pohvala tudi tvojemu fantu, vsaka čast.
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 30. avg 2018 19:45
| mopsika je napisal/a: | ||||
Pa seveda, pohvala tudi tvojemu fantu, vsaka čast. "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 30. avg 2018 19:45 |
Hvala :)
Ze nekaj casa spremljam vase ideje za kosila. In sem se, glede na to da mi je kuhanje v uzitek in hobi ter da kuham prakticno vsak dan, odlocila, da tudi jaz delim svojo kuharijo :D
Sporočilo je spremenil(a) DormChef dne 30. avg 2018 20:57
Dormchef, super, da z nami deliš kuharijo....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s paradižnikovo omako

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom